Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymczasowy gość

Ciężka sytuacja... Co sądzicie?

Polecane posty

Gość Tymczasowy gość

Witam. Mam 24lata moja dziewczyna ma 20. Poznaliśmy sie 6lat temu od 5 jesteśmy razem. Prawie rok temu moja dziewczyna przeprowadziła sie 30km żeby zacząć studia ja niestety musiałem zostać ze względu na prace. Na początku związku było pięknie. Ona okazywała uczucia i nie mogła wytrzymać beze mnie dnia. Wszystko zmieniło sie po przeprowadzce. Na początku jeździłem do niej weekendami spędzaliśmy miło czas. Po jakimś czasie zauważyłem ze jakby jej mniej zależało. Dzisiaj juz jest zle. Wiem ze ma napiety grafik bo zajęcia ma prawie cały dzień. Rzadko dzwoni i rzadko pisze a jak ma wolne to tez mało pisze. Przyjeżdżam do niej i niby spędzamy razem ten czas ale nie ma namiętnych pocałunków sex raz w miesiącu i bardzo rzadkie słowo "kocham cię". Staram sie jak mogę ale widzę ze jej jakby chce sie juz żygać ta miłością. Ja siedzę i czekam aż napisze albo zadzwoni. Czasem nawet cały dzień... Poradzicie mi drogie dziewczyny co w takiej sytuacji zrobić?

Gość gość
Twoja dziewczyna jest prawdopodobnie przeciążona studiami, ma wiele spraw na głowie, może trudnych wykładowców... I wszystko wskazuje na to, że nie jest już tobą zainteresowana. Może ma innego. A może zwyczajnie na pierwszym miejScu są jej priorytety i wtedy czasami osoby kochane schodzą na drugi plan. Nie szukaj tu porady, bi ci nikt dobrze nie poradzi DOPÓKI SAM SZCZERĄ ROZMOWĄ NIE DOJDZIESZ DO PRAWDY! ZAPYTAJ DLACZEGO TAK JEST. ZWYCZAJNIE POWIEDZ CO CZUJESZ.

Gość gość
czyli, jak się zdecydowaliście na sex, to ona miała 15 lat. nic dziwnego, że WRESZCIE obudziła się z tego letargu i możliwe, że dla niej teraz najważniejszy jest rozwój, a nie ruchy posuwiste, które musiała wykonywać z pedofilem. obrzydliwe, tfuuuu!