Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wygląda mój codzienny dzień i płynie mi życie piszemy plan dnia

Polecane posty

Gość gość

8:00 wstaje sobie 8:15 wyszłam z wyra ide sie umyć i robić śniadanie 8:40-9:00 zjadłam, umyłam 9:00-12:00- siedze na kafe,pudelku i innych ciekawych stronach 12:00 - ide do sklepu po rzeczy na obiad 13:00- już zrobiłam obiad i zjadłam teraz myje naczynia 13:30-16:00- siedze na kafe, pudelku i innych cierkawych stronach 16:00 - robie sobie cos jeść i ide na TV 17:00-19:00 oglądam TV jakieś ciekawe seriale itp. 19:00- jem coś i ide sie myć 19:45-22:30 - siedze na kafe i innych ciekawych stronach 23:00 - kłade sie spać i tak codziennie wygląda moje szczęśliwe życie teraz wy opiszcie swój plan dnia

Gość gość
twoje zycie plega tylko na żarciu, wydalaniu, spaniu i oglądaniu odmóżdzających pierdół? Nie masz rodziny, pracy, znajomych, zainteresowań, zajec poza domem? chyba bym sie powiesiła jakby moje zycie miało tak wyglądac.

Gość gość
Jesteś kobieto śmierdzącym leniem. Kto takiego lenia, jak ty utrzymuje?Całymi dniami życie przecieka ci przez palce. Jesteś uzależniona od internetu, zacznij leczenie, terapię i zadbaj o to, żeby twoje życie nabrało sensu i kolorów. Beznadziejnie spędzasz czas. Patologia. :P

Gość gość
a moze opisala jak wyglada jej wolny dzien,nie ma to jak od razu kogos oceniac albo nie ma pracy i znajomych przez fobie spoleczna,zdarza sie. taka leniwa chyba nie jest skoro wstaje juz o 8 rano gdy nie musi ;) lepiej sie pochwalcie jakie wy ciekawe zycie macie :P

Gość gość
"albo nie ma pracy i znajomych przez fobie spoleczna,zdarza sie. " no zdarza się i wtedy, ze maja z czegos zyc..dziwne serio :)