Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieczka a spanie psa w lozku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mamy z dziewczyna od roku suczke ktora spi z nami w łóżku. Wczoraj dostala pierwszej cieczki i dziewczyna zakazala zakaldania jej majtek bo to szkodzi. Nie chce aby nosila je caly dzien, tylko w nocy kiedy spi z nami bo brudzi pościel. Dziewczyna zapowiedziala mi ze przez 3 tygodnie bedziemy tak spac bo ona nie zalozy jej majtek ani nie zakaze spania z nami. Nie miesci sie to w moich normach higieny i wczoraj przez to spalismy osobno. Nie chce aby tak bylo przez 3 tygodnie, co robic?

Gość gość
Nie wiem czemu miałoby szkodzić zakładanie majtek.Moja suczka chodziła w majtach i było ok.

Gość gość
Masz dziewczybe brudaske I idiotke to sie mecz. Co niby zaszkodzi PSU? Ludzie litosci.

Gość gość
To jak dziewczyna ma okres to też chodzi bez majtek?Sam zakładaj psu majtki,przecież to normalne.

Gość gość
Boze co za buractwo. Nie jestem jakas pedantka ale PSU SPAC dac w lozku. Hahaha. Zrobcie se dzieciaka bo jej pada na leb. A co jesli bys chcial sie pokochac w tym smierdzacym od pSA lozku to bys w*****azl PSA Przed pomylke. Dzieciaki bawia sie w dom.

Gość hahahhaha
nawet na tym forum połowa to syfiarstwo, rzygnąłbym na ta twoją panne i szczura, którego macie w wyrze, bo łóżkiem tego chlewa nie można nazwać :D

Gość gość
Ja zakladalam swojej suczce majtki i jakoś nic jej się nie stało

Gość gość
Moja suka też nosi majtki. Głównie stringi, ale jak ma cieczkę to zwykłe i podpaskę albo tampon ale wtedy jej nie tykam. Raz na miesiąc jedzie po prostu na 4-5 dni do matki.