Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz maz jest ojcem waszego dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka ma 3 dzieci, 2 podobne do rodzicow a to 3cie 8 latka podobna do nikogo. Kuzynka z mezem uroda slowianska, bladziochy, wlosy ciemny blond a 3cie dziecko ciemna karnacja, ciemne wlosy i oczy. Jesli kobieta zdradzi meza z facetem podobnym do niego, czy nie wyrozniajacym sie szczegolnie to jeszcze mozna sie nie domyslic, ale zeby az taki roznice w wygladzie?

Gość gość
Twoja kuzynka czy Ty ?

Gość gość
Moja kuzynka

Gość gość
Może to 3 dziecko podobne jest do swoich dziadków czy pra pra dziadków? Potrafisz tylko plotami sie zajmować zamiast używać szare komórki.Poza tym nie masz swojego życia?Głupia p***a.

Gość gość
Uff.. jak dobrze, że likwidują te gimnazja. Za kilka lat znikną takie głupie pytania i dzieciaki będą znały choć podstawy genetyki, tak jak kiedyś.

Gość gość
dziecko nie jest podobne do dziadkow. Dziadkowie z 2 stron maja jasna karnacje.

Gość gość
Jestem 4 dzieckiem swych rodzicow i najmlodszym 3 rodzenstwa jest sniade ciemne oczy wlosy A ja blada wlosy rudawe oczy jasne i nie jestem w ogole podobna do rodzenstwa i rodzicow Pewnie jestem z adopcji albo zdrady ohhhh .....

Gość gość
Phi my z mezem mamy dwojke synkow i obydwaj sa jego synami. My z mezem mamy ciemne wlosy i oczy a nasz mlodszy synek wlosy jasny blond i niebieskie oczy. Oczy ma pewnie po mojej mamie bo tez ma niebieskie. I na pewno moj maz jest jego ojcem, no chyba ze ktos obcy by musial mnie rypac jak spalam i sie nawet nie obudzilam haha.

Gość gość
A nikt nie byl rudy wczesniej u was w rodzinie? Twoja mama albo tata nie ma np piegow?

Gość gość
14:31 albo podmienili w szpitalu

Gość gość
To ja mam taką sasiadke - 3dzieci z czego dwoje młodszych włosy rude wręcz pomarańczowe, blade i piegi. Rodzice ciemne włosy. Z jedynych rodziców. Mój mąż jest ojcem mojego syna.

Gość gość
Jeśli to tylko Twoja kuzynka to Ty na pewno znasz dziadków jej męża. Wmawiaj nam. Czy oni są ciemne czy jasne.

Gość gość
Widzialam ich na zdjeciach.

Gość gość
Nie masz co robić tylko obgadywać innych? a do roboty albo do nauki wypad a nie pierdoły pisać

Gość gość
moja koleżanka ma jedynaka i też nie jest podobny do nie i do niego, może do barta jej, ale zupełnie inny niż reszta rodziny także jest to możliwe chyba, ze podmianka

Gość gość
rude dzieci wychodza po kilku pokoleniach

Gość gość
Boże, że tym ludziom chce jeszcze się tak plotować. A myślałam, że tym czyje tło dziecko itp to juz tylko stare plotkary się zajmują co mają swojego po uszy, bo połowy z nich syn to alkoholik a córka rozwodniczka. Takie co mają u siebie to najwięcej się tym zajmują. U ciebie drzazgę zauważy a u siebie belki nie widzi. Tak juz jest. Wiem cos o tym. Mieszkałam do 19 roku z życia w rodzinnej wsi. Uroki plotkow poznalam jak nikt. Dlatego nie Lubie jak ktoś kto nie ma do tego nic wpieprza się w czyjeś życie choz sam problemów ma pewnie po uszy. Bo każdy je ma ale nie każdy trudni się czyimis. Dlatego dziewczyno weź się za naukę albo za robotę a cudzie życie zostaw w spokoju bo akurat ciebie o to głowa nie powinna bolec.

Gość gość
malo to dzieci jest wychowywanych nie przez biologicznego ojca? ja znam 2 przypadki. 1szy gdy wszystko wyszlo gdy dziecko potrzebowalo krwi bo mialo wypadek 2gi gdy panna spala z 2 i pozniej sama nie wiedziala kto jest ojcem, dzieki badaniom dna maz sie dowiedzial i do dzis siedzi sama.

Gość gość
to jest bardzo powazny temat i nie powinno sie go bagatelizowac coraz czesciej ojcowie wychowuja nieswoje dzieci a ceny badan sa wysokie dla dobra dzieci oczywiscie

Gość gość
Do gość 14:24 - ja chodziłam do gimnazjum, a podstawy i nie tylko genetyki znam.. z kina gimnazjum i początku liceum. Wszystko zależy od nauczycieli i zdolności do nauki uczniów. Ale pewnie, wmowmy sobie, ze jak tylko zlikwidują gimnazja to każdemu dziecko znienacka skoczy iq i ogólna zdolność (i chęć!) do nauki... Taaa...

Gość gość
Mam dwoje dzieci i mój mąż jest ich ojcem. Pracowałam kiedyś z kobieta, która przez kilka lat nie mogła zajść w ciąże ze względu na jakieś niedomagania swojego męża. Zaszła w ciąże z kochankiem, jej mąż chyba o niczym nie wie. Ile ludzi, tyle historii.

Gość gość
Mój mąż jest ojcem całej 3 ale biologicznym jednego. Zakochał się w dziewczynie w bliźniaczej ciąży. ... ze wzajemnoscia-)

Gość gość
01:17 podziwiam, ze zaakceptowal i przysposobil, bo jednak to przypadek 1 na mln. Pracowalam w uk jako oper i opiekowalam sie 2 dzieci. Najstarsze nie bylo biologicznym dzieckiem, tylko mlodsze.