Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sezon w pelni...

Polecane posty

Gość gość

www. gdziestoja.pl == tirówki, prostytutki, jagodziany 1. Śląskie 236 2. Mazowieckie 187 3. Wielkopolskie 171 4. Łódzkie 123 "daje daje, tylko nie pytasz ale pokazujesz hajs. Jest droga ale robi wszystko co chcesz ass to mouth bez problemu, ma też koleżankę nie młoda ale figura zadbanej 30tki we dwie biorą 500zł ale masz 2 godziny dobrej zabawy". xx Za sex chciała 70 stargowalem komplet za 50 widać ma mały ruch xx od kilku dni stoi jakaś panna, testował ktoś? wygląda na Bułgarkę - mają śliczne cipki xx Stoi w weekendy od 10 do 17 a jak jest pogoda to nawet dluzej Rozbiera sie i ciagnie niezle xx moze i brzydka to ona jest ale lodzika robi rewelacyjnie, bzykac jej nie bzykalem ale napewno z czasem jak sie zrobi cieplej to ja odwiedze. Jak sie z nią zagada to zrobi laske na dworzu. Dupke ma pękatą wiec powinno dać dobrze :) xx 40 laska 50 numerek xx Ma 44lata stoi na chechle chuda B londi od południa jak nie znajdziesz czegoś super to masz namiar to prawie babciamacica pew Nie r ozciagnietea ale chłopie co ci szkodzi xx Robisz z siebie kogoś kim nigdy nie byłaś i nie będziesz pogodzbsie z tym dobre prostytutki mające klasę nie stoją przy drodze niedaleko domu znają język mają klasę wybacz widziałem Cię z mego merca daleko ci z urody do pieknosci rys nie zmienisz a traktujesx tu innych upokazasz jakbys jakims cudem byla xx Sil taka jest z ciebie dama że przyjeżdżam i rzucam ci śmieszne 50 zł i mogę cie w*****ać jak tylko mi się podoba, gałe robisz po same jaja tak jak ci każe. Taka jest prawda i każdy to wie i ty to wiesz. Za marne 50 zł dałabyś się pokroić i dlatego lykasz sperme i lizesz często pewnie przepocone jaja i c***a. Pozdrawiam :* Ps nie obraz się bo taka jest prawda :) xxx panowie, korzystacie? wymieniacie sie doswiadczeniami? :)

Gość gość
500 zł ??? Panie sporo chyba zaoszczędze dzis i zwale se

Gość gość
czasem i same panie wdaja sie w polemike z klientela: zyje kofortowo,na wszystko mnie stac,wyksztacona jestem.czegoz wiecej chciec,a ty cwelu co masz.pewnie wielki kaldun i najmniejszego kutasa swiata....ha ha ha xx biznes is biznes :D

Gość gość
własnie, trzepiac ptaka nie frustrujcie sie tylko cieszyc sie trzeba, ze sie kilka zl zaoszczedzi ;P

Gość gość
haha. moj no 1: ~dupcacy wczoraj 14:44 Czy podczas ŚDM podjechanie samochodem na d***** w Krakowie w okolicach Szlak, Długa, Rynek Kleparski, Filipa wymagać będzie jakichś zezwoleń ?? xx :D