Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można ocenić "Dentastix Pedigree" ? Stosował ktoś ?

Polecane posty

Gość gość

Polecam. Dzięki temu mój ponad roczny piesek nie ma żadnych problemów z jamą ustną. Również nie śmierdzi mu z pyszczka, co zdarza sie wielu właścicielom, ze nie mogą sobie z tym poradzić. Mój piesek wprost szaleje gdy dostanie patyczka :D Polecam ;)

Gość gość
Ja też polecam. Mam dwa psy. Jeden ma już ponad 5 lat a drugi nieco ponad rok. Dzięki tym przegryzkom pieski mają zdrowe ząbki, dziąsła nie krwawią, nie ma kamienia i brzydkiego zapachu. Każdy z nich dostaje odpowiednią co do wagi porcję. to wazne aby dbać o takie szczególy. Dzięki temu moje psy mają zdrowe pyszczki i gdyby mogły to by je ładnie wyszczerzyły w uśmiechu pokazując zadbane i zdrowe ząbki :D

Gość gość
SPAMEROM MÓWIMY NIE.

Gość gość
Tak, polecam. Nawet mój kot sie przymierzał aby spróbować psiego smakołyku :D Odkąd podaje pieskowi "patyczki" dentastix to pies ma zdrowsze zęby i dziąsła. Ustąpił nieprzyjemny zapach, który był wprost nie do zniesienia, a teraz aż chce się przytulać pieska. Nalezy podawać pieskowi odpowiednie "patyczki" do jego wagi, żeby mu nie zaszkodzić tylko pomóc :) Gdy mój Binguś dostanie "patyczka" to najpierw lata po domu jak szalony a później kładzie się na moich stopach i wesoło gryzie smakołyk :D taka psia radość i profilaktyka w zapobieganiu chorobom jamy ustnej pieska :D :>

Gość gość
Oceniam dentastix bardzo dobrze. Moje psiaki potwierdzają. ;-) Świetne wpływają na zdrowy wygląd i stan ząbków, redukują kamień nazębny a dodatkowo dbają o świeży oddech. POLECAM!

Gość karolkaW
Również polecam Dentastix . Zredukował mojemu psu kamień nazębny i nieprzyjemny zapach z pyszczka.

Gość gość
samo dentastix nie pomoże na mocne i zdrowe zęby jak pies będzie dostawal jakieś śmieciowe jedzenie, nalezy też dbać o to żeby dobrą karmę kupować ;) ja swojemu daję naturalną od Doctor Dog, zawiera przede wszystkim dużo witamin

Gość karolkaW
Karma oczywiście musi być odpowiednia , bogata w witaminy . Uzupełnienie diety natomiast mogą być Dentstixy , na pewno pomogą w zastąpieniu kości a co ciekawe , zauważyłam że pomagają w tresurze psa.

Gość gość
Również nie śmierdzi mu z pyszczka, co zdarza sie wielu właścicielom x Hahaha, co za analfabetyzm :P

Gość gość
To "wielu właścicieli" biegiem do dentysty :P

Gość gość
Wsadź sobie, SPAMERZE, swój patyczek w....

Gość gość
NIEUDOLNA REKLAMA

Gość gość
O ile mi wiadomo padło pytanie Jak można ocenić "Dentastix Pedigree, więc hasła o nieudolnej reklamie też możecie sobie wsadzić gdzieś

Gość gość
Dentastix to najlepszy przysmak dla naszego pupila. Nie tylko mu smakuje ale pomaga utrzymać zęby i dziąsła zdrowe

Gość gość
gość 2016.07.22 Również nie śmierdzi mu z pyszczka, co zdarza sie wielu właścicielom x mi z ''pyszczka'' nie śmierdzi, jak ci śmierdzi to idz do dentysty wylecz próchnice