Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie poniża

Polecane posty

Gość gość

dzień dobry piszę anonimowo bo mam dość delikatny problem mąż mnie poniża... w życiu seksualnym klepie mnie po pupienawet przy kolegach, chce żebym masturbowała się na jego oczach, wymyśla różne rzeczy typu że mam chodzić nago po domu, wypinać się itd. Ustawia mnie do różnych pozycji typu pupa wyżej, wypnij się itp. Problem jest z tym, że on mnie utrzymuje, jestem 12 lat młodsza, nie wiem, co robić.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
22 i 34

Gość gość
jest zboczny a Ty za młoda jak widac na takie zabawy, nie czujesz tego i tyle

Gość gość
Nie uprawialiście seksu przed ślubem ?

Gość gość
uprawialiśmy ale szybko wzięliśmy ślub w sumie nie wiem czemu, bo w ciąży nie jestem ale chciałam jakoś to ustabilizować mąż generalnie jest ok, tylko w łożku jest za ostry

Gość gość
On chyba za szybko chce Cię wprowadzić w świat odważnego seksu, powiedz aby zwolnił. Jesteś dożo młodsza od niego i mniej doświadczona. A poza tym szanuje Cię?

Gość gość
tak, ogólnie jest kochany to ja mam raczej pretensje do siebie że on mnie utrzymuje (bo muszę skończyć studia dzienne i one są ciężkie, mam zajęcia od rana, praktyki w szpitalu, nie mam jak pracować), od niego nigdy nie słyszałam żadnych docinek uspokaja mnie jak się denerwuję przed studiami itd.

Gość gość
przed egzaminami* miało być :) niektóre rzeczy są przyjemne, np. kilka klapsów w trakcie, ale nie tak "po całości"

Gość gość
Tak z ciekawości - medycynę studiujesz? A wracając do twojego problemu, twój mąż trochę się pośpieszył, chce zrobić z Ciebie wyuzdaną. Musisz mu powiedzieć, że jeszcze nie jesteś na to gotowa, nie masz ochoty. Napisałaś, że jest w porządku więc powinien zrozumieć :) powiedz mu po prostu co Ci się nie podoba.

Gość gość
Nie rozumiem tylko, czemu się o tym rozpisujesz na forum, zamiast to jemu powiedzieć? 0_O Nie rozmawiacie ze sobą??

Gość gość
Chyba jest Twoim mężem to co się łamiesz? Musisz skończyć studia.

Gość gość
Hmm w sumie to nic złego, ale jeśli nie chcesz tego robić to nie daj sie

Gość gość
Rozmawiamy, ale ja od zawsze krępuję się mówić o takich sprawach, bo w domu to było tabu. Po prostu rozmowa o seksie z kimś prosto w oczy (napisać łatwiej) jest dla mnie krępująca na tyle, że łatwiej mi chyba coś zrobić, niż o tym mówić. Tak, skończyłam teraz drugi rok na lekarskim. Mam opóźnienie trochę, bo od razu się nie dostałam, no ale w końcu się udało mi jakoś zdać tę chemię przyzwoicie.

Gość gość
To napisz do niego list :D Sory, ale nie czaję, dajesz ze sobą robić coś, co Ci się nie podoba? Nie wyobrażam sobie...

Gość gość
prowokacja założona przez faceta.

Gość gość
Dostosuj się do męża bo jak nie to znajdzie inną która się dostosuje. W końcu nic złego nie robi.

Gość gość
Często właśnie tak jest, że gdy jest w domu seks tematem tabu w przyszłości mogą być problemy takie jak masz autorko. Takie osoby często są właśnie zamknięte w sobie w tych sprawach. No musisz z nim po prostu porozmawiać, w łóżku musi być dwóm osobom przyjemnie, więc kompromisy są wskazane ;) PS Gratuluje studiów :)

Gość gość
czyli powiedzieć mu tak prosto z mostu, co i jak? dziękuję :) ale ciężko bywa na nich ;)

Gość gość
Prowo. Jestem mężatką, i autorka musialaby mieć najwyżej 15 lat, by tak pisać o życiu intymnym w małżeństwie. Tak poza tematem...Klepanie swojej zony/dziewczyny po pupie , przy kolegach, przy ludziach, jest chamskie, rodem z patologii, ot, taki "maczo " spod budki z piwem...

Gość gość
I to mnie najbardziej denerwuje. Ale ja jestem młoda. Ślub braliśmy 3 miesiące temu. Głównie chyba dlatego, że moi rodzice są bardzo konserwatywni i już nikt nie chciał słuchać, że mieszkamy razem bez ślubu i jak to tak.

Gość gość
Płaci to wymaga :D