Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wieczorem

Szukam normalnej dziewczyny; kobiety...

Polecane posty

Gość ja tez takiej szukam
nie moze miec jednak za soba seksu bez zwiazku

Gość gość
dziś - a dziewica może być?

za stary juz jestem na dziewice, mam 30 lat

Gość gość
"ja tez takiej szukam dziś nie moze miec jednak za soba seksu bez zwiazku" A skąd o tym będziesz wiedział? :D

fajne dziewczyny podejżewam tak jak faceci siedzą w fajnych domach i spotykają się z fajnym podobnym towarzystwem o ile mają takie. Powinny być miejsca gdzie możne spotkać ludzi podobnych wybierających podobnie, myślących podobnie

Gość gość
Wbrew pozorom, te normalne jeszcze istnieją. Trzeba tylko dobrze szukać. NA pewno nie w klubach, portalach typu sympatia i tym podobnych. Najlepiej na nieco mniej znanych stronach albo bibliotekach. Ze swojej strony mogę polecić http://snapczat.pl :)

Gość gość
Btw. Na tej kafe to jakieś tabuny desperatek :P

trzeba albo podstepnie wypytywac lub nie kryc sie ze swoimi preferencjami, by odstraszac te co maja swoje za uszami.

Gość gość
Rozumiem, że ty "za uszami" nic nie masz?

nie az takie rzeczy, jak przygodny/niezobowiazujacy seks

Gość gość
gość dziś dziś - a dziewica może być? Ty się nie pytaj, czy może być, tylko się nie przyznawaj, jak coś, to zaciśniesz zęby i po sprawie :D (żarcik)

dziewictwo to jest zaleta, jak dziewczyna ma ok. 20 lat.

Gość gość
@ja tez takiej szukam W sumie to po tych paru zdaniach się nie dziwię, że nie masz baby.

Gość gość
Autor to debil wymagania ma z kosmosu i wymaga idealu ktory nie istnieje. Autorze zejdz na ziemie takich kobiet nie ma.

Gość gość
dziś - A ja myślę, że jednak są, tylko trzeba dobrze szukać!

Gość gość
Na snapchat poznalem fajna 17latke spotykamy sie od kilku dni.

Gość gość
gość dziś To super. Moze zalozysz z nia rodzine kiedys. A ile masz lat?

bo co? bo mam swoje zasady?

Gość gość
Bo jesteś nudziarz :p

wypowiadam sie tu na jeden konkretny temat, artykulujac swoje oczekiwania. fajnie mnie tak ocenic, ze jestem nudziarz. przeszlosc seksualna kobiety ma ogromne znaczenie, czasem jeden wybryk z przeszlosci potrafi przeslonic chocby niebianskie zalety i dziewczyne przekreslic.

Gość gość
gość dziś Mam 25 lat. To moja pierwsza taka relacja z kobieta. Tez mam nadzieje, ze wszystko dobrze bedzie.

Gość gość
dziś - Ty masz 25 lat a ona 17? Toż to dziecko jeszcze i trudno nazwać ją nawet "kobietą".

Gość gość
Jeśli jesteś z W-wy, pochodź w niedzielę na msze do kościoła św. Anny, na Krakowskim Przedmiesciu. Na rekolekcje, na spotkania..tam znajdziesz odpowiednią dziewczynę. Wierz mi, są takie, mam w rodzinie taką dziewczynę, poukladaną, dobrze wychowaną, intelektualistkę i duszę artystyczną.

Gość gość wieczorem
"Autor to debil wymagania ma z kosmosu i wymaga idealu ktory nie istnieje. Autorze zejdz na ziemie takich kobiet nie ma" Pomijając obrażanie, wymagania z kosmosu? To po co mi związek/relacja z drugim człowiekiem? Co ma wnieść do mojego życia i odwrotnie? Seks tylko?... za drogo i szowinistycznie, nie zgadzam się :/ Kwestia dziewictwa, bo widzę, że mój wątek "gdzieś powędrował w dyskusji". Oczywiście idealnie byłoby, gdyby tak było, ale zdaję sobie sprawę, że życie jest życiem, co nie oznacza że w jakikolwiek sposób akceptuję "rozwiązłość" (np. w myśl zasady co było na studiach to było). Ważniejsze jest dla mnie coś innego - poznanie osoby "czystej duchowo", tj. bez bagażu emocjonalnego wyniesionego z innego związku czy też co w ogóle byłoby mi ciężko zaakceptować - z małżeństwa.

kolego, takie "bagaże" są niestety straszne. najgorzej jak kobieta ma za sobą niezobowiązujący seks - takie zwierzęce doświadczenia bardzo odhumanizowują kobietę.

Gość gość
dziś - jest wiele "porządnych" kobiet drodzy Panowie, tylko Wy na takie nie zwracacie uwagi, bo sa spokojne i nie "zasłaniają sobą całego świata".

teraz to prawie kazda wyksztalcona singielka kolo 30tki ma za soba seks bez zobowiazan albo rozne dziwne doswiadczenia erotyczne typu grzebanie przy tylku...

Gość gość
gość dziś dziś - jest wiele "porządnych" kobiet drodzy Panowie, tylko Wy na takie nie zwracacie uwagi, bo sa spokojne i nie "zasłaniają sobą całego świata". X To dlaczego dziewictwo mozna sprzedac za miliony?

Gość gość
dziś - a to byś się zdziwił! Są różne przypadki o ktorych Wam się nawet nie śniło Panowie! Szukajcie, szukajcie może uda Wam się znaleźć swój ideał, bo są takie kobiety jakich szukacie- są!

Gość gość wieczorem
"ja też takiej szukam" czy mógłbyś zejść z tematu o dziewictwie? To rzecz cholernie indywidualna, rozwiązłości nikt zdrowy na umyśle akceptować nie będzie... Dlatego powtarzam - osobiście uważam, że najlepiej spotkać kogoś kto nie obarczy swojego partnera życiowego problemami z poprzedniej relacji. Powiem więcej - jeśli ktoś przerzuca na kogoś swoje tego typu problemy, to jest po prostu nieuczciwy wobec swojej drugiej połówki i nie dojrzał zwyczajnie do budowania nowego związku. W moim przypadku - nigdy nie byłem z nikim w prawdziwym związku. Tak się złożyło. Czasami tak już jest ;)... szczególnie jak nie akceptuje się powierzchowności czy znajomości w jednym celu.