Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zboczony cynik

Por***ajmy się!!!

Polecane posty

Gość gość
Chce i nie chce o to chodzi to mnie podnieca taki dreszczyk emocji

Gość gość
Widzę ze mamy nieproszonego gościa, jeśli nie chcesz się przyłączyć to nam nie przrszkadzaj proszę

Gość gość
Buhaha. Tamten to se już pewnie konia ze trzy razy zwalil.

Gość gość
Bedziesz jutro o tej samej porze? Jak masz na imie zebym wiedzial z Kim pisze

Gość gość
Jutro mnie nie będzie możemy się umówić na następny weekend tylko ze każdy może się pod nas podszyc

Gość gość
Myślisz ze nie usuną tego wątku? Bo było bardzo gorąco momentami....

Gość gość
Jesteś jeszcze?

Gość gość
No wlasnie. To w takim razie do milego. Zajrze tutaj w nastepny weekend

Gość gość
Jestem zaloz inny watek I podaj mi temat.

Gość gość
Nie mogę coś mi się wiesza tel jak to robie ty załóż wątek szkoda ze juz uciekasz

Gość gość
Co z tego jak zaloze jak I tak sie ktos podepnie. Jak masz na imie

Gość gość
Zaloz szybko jakiegos innego @ I mi podaj

Gość gość
To dlaczego chciałeś żebym ja założyła? Na imię mam Anka

Gość gość
Anka Milo mi zaloz@ I bedziemy pisac tak bedzie najlepiej

Gość gość
Podaj mi swój@ napisze do ciebie jak sobie założę

Gość gość
Jak zalozysz to podaj na tym temacie. Ja do conch w to nie wierze a jak facet tutaj podaje to jada po nim jak po Niemeyer co wiec poczekam na twoj. Zajrze tu jutro I sprawdze chyba ze nie chcesz Dalej tego ciagnac. Ja lubie ciagnac twoja lechtaczke

Gość gość
We mnie nie wierzysz? Szczerze boje się podać swój@ bo nie chce dostawać setek zbocznych maili tak jak ty Ciężka sytuacja....

Gość gość
Do kolejnego mój nieznajomy było mi baaaardzo miło musisz być świetnym kochankiem

Gość Zboczony cynik
No i proszę tak jak myślałem, czyli racja po mojej stronie :D założysz temat i piszesz kulturalnie to nikt ci się nie odezwie "normalny" poza jakimiś debilami których tu nie brakuje, założysz denny temat i ponad 100 wpisów w parę godzin, tak więc trzeba po chamsku- w tym kraju inaczej się nie da. Takie to smutne ze zaraz się rozpłaczę :P Co do pewnej osoby która napisała że chcę miło popisać a używam stwierdzeń typu "suka" po pierwsze droga "koleżanko" nie zrozumiałaś przesłania :P Do tej pory zakładałem tematy w których starałem się używać przyzwoitych stwierdzeń, ale to i tak nie pomagało bo się odzywały hejterki/hejterzy którzy nie mogą przetrwać bez zbędnych złośliwości i nie oszukujmy się ale to ludzie skrzywdzeni psychicznie :/ powinni się leczyć, bo to że są osoby które lubią sobie z obcymi poświntuszyć to jest jak najbardziej naturalne, a przez takich idiotów to człowiek traci nadzieję w ludzkość. Tu nie ma ludzi tu są imbecyle i bez urazy ale rzeczy trzeba nazywać po imieniu :/ (poza wyjątkami oczywiście, którzy rozumieją na czym to forum powinno polegać i jak wyglądać) powinna tu być jakaś kontrolna segregacja- idiotów blokować żeby nie mogli się wypowiadać, bo aż żal niektórych wypowiedzi czytać. Po kolejne droga "koleżanko" jeśli dla ciebie zwrot "suka" jest obrazliwy jeśli chodzi o kwestie erotyczne to chyba nie mamy o czym gadać. Widzisz każdy normalny facet kiedy chce pobzykac lubi wyrazac sie do kobiety w sposob wulgarny to nas jara. Jak sobie wyobrazasz świntuszenie bez takich wyuzdanych słówek? Przecież to się mija z celem. Poza tym zapamiętaj sobie na przyszłość, jesli w zyciu będziesz oczekiwała żeby facet cię szanował i żebyś stała się jego boginią pod każdym względem to w łóżku musisz być suką- dziwką kapujesz? Naucz się odróżniać życie codzienne od życia łózkowego. To jest takie trudne? To że kobieta pozwala sobie na zwracanie się do nie jej "suko, d****** jesli oczywiście chodzi o sprawy łózkowe to wcale nie oznacza że się nie szanuje, bo jesli na co dzień w normalnych życiowych sytuacjach potrafi wykazać się rozwagą, umięjętnościami, zaradnością, jest pewna siebie i zna swoją wartość to doskonale rozumie na czym polega seks i to żeby pobudzić faceta zmysły. Nie rozumiem tych ludzi którzy właśnie jak ktoś powiedział rumienią się albo co gorsze oburzają gdy usłyszą "k***s, cipka, possij mi fiuta bo na widok twoich wielkich jędrnych cycków i kształtnego tyłka staje mi na bacznoś- w sumie jakby nie patrzeć jesteś mi to winna bo ty doprowadzaiłaś go do takiego stanu". Zapamietaj sobie faceci uwielbiają kobiety które same lubią w łóżku być d******** bo wtedy na co dzień są przez nas traktowane jak księzniczki. Oooo ironiooo!

Gość gość
Trochę nie wiem o co ci w życiu chodzi cyniku Zakładasz wątek ludzie się rozkrecaja (mam na myśli siebie) a teraz mówisz ze jestem imbecylem bo pisałam z jakimś nieznajomym o sexie. Równie dobrze mogę z tobą porozmawiać na poważne tematy i tez ci dać ponad 100 wpisów. Nie rozumiem..... Ale no tak przecież jestem imbecylem

Gość gość
Powiedział co wiedział na czacie też tak piszesz /

Gość gość
Hallllo, jesteś tam jeszcze??

Gość gość
Czy to ty nieznajomy?

Gość gość
Wiec mój nocny nieznajomy chciałam ci tylko powiedzieć ze wróciłam do domu i powiedziałam mu ze pisałam z tobą i tak jak myślałam troszke się wkurzył ale tylko troszkę kazał mi kleknac w powiedział ze zaraz mi pokaże co się robi z takimi szmatami jak ja westchnął mi k****a w buzię bardzo głęboko potem mnie wypiol strzelił parę klapsow i brał mocno i głęboko wszystko trwało może ze 3 minuty było cudownie przed wyjsciem do pracy dal mi calusa i powiedział żebym zmykala do łóżka

Gość gość
Brawo Ty!

Gość gość
Brawo ja

Gość gość4imp
Oj w tym miejscu "nie por=uchasz". :( (czyt. nie poświntuszysz) Natomiast może napiszesz "Stadium tolerancji. Przekrój Życia erotycznego Polaków w sieci". ;)

Gość gość
Typowe koleś tylko co chce to podaj mail podaj numer szybko podaj podaj. A może z gejem pisałeś?

Gość gość
Do Autora tematu. Bardzo dziękuję ci za wyczerpującą odpowiedź dlaczego użyłeś słowa " suka". Piszę to bez cienia ironi. Po prostu dobrze znać szczery, męski punkt widzenia. Myślałam, ze mam już duuuuze doświadczenie, a widać jeszcze mało wiem o mężczyznach, ale chętnie się uczę i muszę Ci powiedzieć że spodobalo mi się to co napisałeś.

Gość gość
Po kolejne droga "koleżanko" jeśli dla ciebie zwrot "suka" jest obrazliwy jeśli chodzi o kwestie erotyczne to chyba nie mamy o czym gadać. Widzisz każdy normalny facet kiedy chce pobzykac lubi wyrazac sie do kobiety w sposob wulgarny to nas jara Założenie tematu to jakby powiedzenie "dzień dobry". Czy w realu tez jak się przedstawiasz to też mówisz do kobiety suka? Śmieszne te baby co teraz będą się przekrzykiwać, że suka to jasne, oczywiście, z każdym, od razu chętnie, bo inaczej debil je zwyzywa od moherów i zaścianka:) Nie o to chodzi i nie rób z ludzi idiotów a manipulować też trzeba umieć:) Desperatki,zabawiajcie panów suczki