Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zboczony cynik

Por***ajmy się!!!

Polecane posty

Gość gość
Założył temat na pustym forume i zdziwiony że kilku desperatów weszło w nocy i popisało sobie,bo mieli gdzie hehehehehehehe

Gość gość4imp
Założenie tematu to jak powiedzenie "dzień dobry"...hmmm... I dodam, ze mam na imię Zdzisław, mam 43 lata i jestem od 20 żonaty. Mamy trójkę dzieci. Mieszamy w Warszawie. Pracuję od 7 do 15, żona na pół etatu. Itd, itd, itd... :D

Gość gość
autorze myslisz że te osoby weszły na ten temat bo odpowiadał im twój wstęp? Nie,oni weszli bo jako jedyny ten temat był dostępny a ciebie nawet potem nie przeczytali :P

Gość gość
Egoistyczna Szamberium z rudymi włosami w zębiskach nie ma gdzie pisać bo każdy ma ją dosyć to przylazał powiedzieć w tym miejscu:-D Często Szamberium nadużywasz słowa 'fikcja':-P co w twoim przypadku jest prawdą.

Gość gość
Już się pojawiła gwiazda ero ty kobito musisz wszystkie tematy swoją bzdziną okrasić.

Gość gość
Zakompleksiony facio załozył temat bo inne mu nie szły i doszedł do wniosku że jak powie do kobiety w pierwszych zdaniach- suko to coś udowodni i wyjepał elaborat bo w nocy ktoś pisał na tym temacie:P Widac jednak skutecznie bo jedna suka już waruje bo nie ma innego miejsca do pisania💤

Gość gość
dlaczego uważacie tych co pisali nocą za desperatów, różne są sytuacje w życiu nie każdy ma szczęście pracować 9-5 i do domku w kapcie, ja też pracuje w nocy i bardzo chętnie bym z kimś pisała na każdy temat a poza tym to przypominam ze jesteśmy na erotycznym i nie rozumiem waszego oburzenia ja właśnie takich wpisów oczekiwałam wchodząc na to forum i cieszę się że się nie zawiodłam

Gość gość
Niczym autoreklama :O

Gość gość
Tu pisze i pisało wiele fantastycznych dziewczyn i nigdy żaden facet by się nie odważył napisać do nich suko, kurffo itd a tematy aż kipiały od gorących rozmów...przyszło Szambo i zaczęły się śluzy, ku/tasy, ci/py ale czy to zebrało poklask? Nie, w rezultacie wszyscy ją omijają szerokim łukiem.

Gość gość
Obrażano Samansarę i Chwilę. Akurat je lubię, nawet nie stanęłaś w ich obronie ale one ciebie broniły. Nie zwróciłaś Kresce uwagi bo się chyba go bałaś. FLIRTOWAłAŚ z Petrovem:-O Czego można się jeszcze spodzkewać po czymś takim jak ty?:-D "Kobieto" trochę współczucia ,pokory i ciepłego serca nie lodu, wyniosłości i kłamstwa. Mucha jest pojepana ale dobrze cię opisała. Fikcja fikcja fikcja ku=tas i moja delikatna ci=pka:-D Jaka delikatna? Obskoczona przez całe ero i cały świat.Tawet nie ma co lizać bo pozostała po innych biała kość :-D:-D

Gość gość
:-D

Gość gość
desperatka to nie taka co siedzi i pisze tu nocami tylko taka co jej facet na dzień dobry walnie od suki i kur//wy a ta będzie cieszyc michę bo ktos się do niej wreszcie odezwał !!

Gość gość
Saminieteges napisała że nie utrzymuje już z nią kontaktu bo w porę przejrzała na oczy. Wyzywali ją od suk i kretynek a Agniesia emotki usmiechniete wklejała i prawiła o dystansie. Czy dziewczyny które tu pisały robiły z siebie takie dno jak ona?Nie a wielu fajnych facetów z nimi pisało i nie musieli pisać o wydzielinach, sukach i ku=tasach. Nie zauwazyłem zachwytu panów nad nią bo wszyscy się zorientowali co to za jedna, samotna nudząca się matka z trójmiasta-jak pisała o niej Talia- żona faceta z którym Agniesia priwowała chociaż wiedziała że żonaty, po czym napisała że jej nie interesował i teraz kibicuje jego żonie?Żal dno i wodorosty I taka daje sobie prawo do pouczania innych.💤

Gość gość
Kto za nią latał?Napisała opowiadania i co dalej? Czy któryś za nią latał ?może prócz żonatego Androgena i Cynika? i Wilka z którego jako Inessa zrobiła kompletnego niedojdę? Mógłby ktoś wymienić?

Gość gość4imp
:D o ku=rwa :D nie wierzę :D

Gość gość
Pamiętam temat jak prowadzono luźną rozmowę, przylazła Szamberium wtrąciła swoje trzy grosze z wąskich warg. Nikt nie zwracał na nią uwagi"Hallo jestem tutaj widzicie mnie". Takie słowa napisała samotna matka z Sopotu. Nie ma się z czego śmiać.

Gość gość
Naprawdę??

Gość gość
Najlepsze jest to, że na tym temacie były same pomarańcze i nikt się nie interesował Agnieszką :-D:-D:-D:-D

Gość gość
"Nikt nie zwracał na nią uwagi"- trochę o to trudno skoro włazi na każdy temat, wtrąca się w każdą rozmowę. :D:D:D:D:D pi=pa ci=pa ku=tas śl=uz ru=chanie. :D:D Rude łoniarze

Gość gość4imp
I nie zapomnij o wklejce na ten temat. ;) Co ty byś beze mnie "gościu" na tym forum robił? ;) (ciekawe czy liczyłeś na to, ze zobaczysz moją ci=pę czy jesteś jedną z tych "idiotek-frustratek" popuszczających w majty ;)) Baw się. :D 🖐️

Gość gość
moja delikatna cip=ka interesuje mnie jeden ku=tas pieprz=enie wiem kto Andro pokazywał ci=pę na mailu

Gość gość
Często o popuszczaniu pisze Prymitywny Samiec Psuj :-D jemu tez popuszczałaś z krzyża piękna narzeczono Wilka?

Gość gość
Był ymomenty że kilka osób jej pisało że powinna odpocząć od forum ale co jest ?Widzimy,nie ma dnia bez obecności tej osoby tutaj. Z tej samotności dostała na łeb. Broni tego forume bo co ma robić ?Samotna znudzona matka z Trójmiasta jak pisała Talia. Smutne

Gość gość
ciekawe czy liczyłeś na to, ze zobaczysz moją ci=pę XX Nie Agnieszko,ja nie grzebie w śmieciach:)

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się!!!! To co tu się wyprawia wcale nie wygląda na ru/cha/nie :classic_cool:

Gość gość
I dzięki pomarańczowym idiotom temat wrócił na właściwe tory - ci=pę Agnieszki :classic_cool:

Gość gość
wtf????!!!!!ludzie o co wam wszytkim chodzi skad tyle jadu w was?straszne to co zrobiliście z mojej i nieznajomego rozmowy, szkoda... jestem wierna żona swojego męża i żadna desperatka ze mnie maly flirt na nocnym forum cóż w tym złego a że bardzo bezpośredni? cóż dorośli jesteśmy więc po co owijać w bawełne? a i forum erotycze do czegoś zobowiązuje pozdrawiam mojego nocnego rozmówce było mi bardzo miło i choć może naiwna jestem może to robisz codziennie, może obśmiewasz mnie teraz w komentarzach to mam cicha nadzieję że nie i chyba teraz wiem czemu chciałes rozmawiać na priv... pozdrawiam cię gorąco nocny nieznajomy i życzę spełniania wielu twoich fantazji

WyPuszczam chyba raczej :D Ale już się tak nie pusz bo gody odbędziesz nim się zorientujesz