Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zboczony cynik

Por***ajmy się!!!

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy często zależy jak dla kogo codziennie mamy sex wiec przy okazji sexu zawsze trochę się pobawie a czasem jest mi mało i np jak juz on się spusci to ja wtedy jeszcze bawię się muszelka i to go bardzo nakręca i wtedy bierze mnie jeszcze raz

Gość gość
Mam podobnie a teraz sie piscisz? Ja masuje delikatnie swojego twardego k****a chcesz sie nim zajac?

Gość gość
A wyglądam myślę że przeciętnie nie mam idealnych kształtów ale za to mam spory biust i pupcie idealną na przyjmowanie klapsow

Gość gość
Co lubisz? Delikatne pieszczoty języczkiem czy od razu głęboko do gardła o mocne obciaganie? Mój mąż lubi powoli i jeszcze żebym po jakjkach go lizala

Gość gość
Chce ci dac teraz siarczystego klapsa na d**e a potem sprawdzic czy jestes odpowiednio mokra do pieprzenia I oblizac palce z twoich sokow

Gość gość
Oj uwierz mi jestem baaardzo mokra i chętna

Gość gość
Lubie zaczynac powoli a potem coraz mocniej a Ty jaki rodzaj seksu preferujesz? Ile macie lat? Moze jednak dasz namowic sie na seks w czworke z wymiana partnerow

Gość gość
Jak tez Masujesz teraz lechtaczke? Chce ja teraz lizac rozloz szeroko uda I dopu mnie do Swojej mokrej c**y

Gość gość
Mamy po 30 lat a nasz sex jest czasem ostry a czasem długi i namiętny używamy czasem jakiś wibratorow ogólnie od jakiegoś roku zaczynamy więcej eksperymentować stąd też pomysł ba koleżankę

Gość gość
Niestety nie mogę dotknąć swojej cipki jestem w pracy ale bardzo mam na to ochotę dotknąć jej bawić się lechtaczka włożyć palec do środka potem zlizac z niego swoje soki

Gość gość
Czyli pary nie bierzecie pod uwage. Moglibysmy sie cudownie razem ******* Podasz @ zebysmy mogul kontynuowac

Gość gość
Prawie czuje twój gorący język na mojej muszelce.....

Gość gość
Ja tez pracuje na nocy a jednak masuje k****a. Gdzie pracujesz Nie mozesz Wlozyc reki pod majteczki czy pojsc do toalety

Gość gość
Narazie nie bierzemy pod uwagę pary ale kto wie. Kręci nas żeby ktoś na nas patrzył wiec pewnie niedługo do tego dojdzie

Gość gość
Lize ja ruchem okreznym I dociskam coraz mocniej jezykiem wkladam pauszka do pochwy I ruszam nim powoli jestes mokra I podniecona

Gość gość
Niestety nie mogę... Taka praca......ale wyobraźnia działa i uwierz mi to nas kobiety bardzo kręci wszystko zaczyna się w głowie a potem cudownie jest realizować te wszystkie fantazje

Gość gość
To moze ja bede mogl popatrzec albo popatrzymy we dwoje jak sie pieprzycie

Gość gość
Gdybym była przy tobie to czules mój język na swoim k*****e najpierw delikatnie potem coraz głębiej i mocniej.....

Gość gość
Wiem ze rods sie w glowie a jak realizujesz swoje fantazje?

Gość gość
Może w przyszłości tak wogole to musi być nasza wspólna decyzja nie mogę zdecydować za niego....

Gość gość
O tak prosze ciagnij go mocno I gleboko jest taki twardy I podniecony

Gość gość
Wiem ze nie mozesz zdecydowac za niego a kto bardziej chce byc obserwowany? Chyba Ty. Podasz @

Gość gość
Rozmawiam o nich możesz jeżeli obydwoje jesteśmy nastawieni to porostu to robimy miałam takie marzenie żeby zostać "zgwałcona " wiec mnie związał przytul kakdankami i zerżnal aż krzyczałam i zobaczyłam gwiazdy było z***biście

Gość gość
On bardziej chce to jest jego niespełnione fantazja

Gość gość
Właśnie była u mnie koleżanka zapytać czy się dobrze czuje bo wyglądam jakbym miała gorączkę a ja porostu jestem tak bardzo podjarana

Gość gość
Ale to byl tylko on a co by bylo jak by jeszcze jeden dolaczyl? Dopiero bys miala orgazm

Gość gość
To idz do toalety I pop*****l ja troche bedzie ci lzej

Gość gość
Jakoś mnie to nie kręci i wydaje mi się bardzo upojarzajace dla kobiety jakieś jazdy na dwa baty albo jednemu ciągnąć a drugi cie dyma nie wiem może jeszcze do tego nie dojrzałym porostu

Gość gość
Jaki masz stosunek do sexu analnego?

Gość gość
Ale druga cipka tobie odpowiada. Mogla bys patrzec jak on ja ****a? To moze w tym czasie moglbym wylizac twoja cipke