Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trt12

Dziewczyna wiezienie

Polecane posty

Gość trt12

Cześć, moja dziewczyna od pół roku siedzi w więzieniu, zostało jej jeszcze 1,5 roku w więzieniu. Ma dopiero 19 lat i boję się, że przez to sobie życie zniszczy. Myślicie, że warto być dalej z dziewczyną, która siedzi w więzieniu?

Gość gość
Za co siedzi?

Gość trt12
Za pobicie i narkotyki

Gość gość
Kobiety bardzo rzadko trafiaja do wiezien. Czy trzeba to bardziej rozwijac? Chyba ogarniasz.

Gość Trt12
To znaczy, ze jest zła jak trafiła do więzienia?

Był tu kilka tyg temu temat kobiety, która siedziała w więzieniu. Żeby w nim przetrwać musiała się dopasować, czyli tatuaże, seks i zmiana psychiki. Nastaw się że Twoja dziewczyna nie będzie taka jaką ją pamiętasz.

Gość gość
mój facet tez siedzi w wiezieniu, zostało mu jeszcze 8 miesięcy. pamiętaj tylko zeby niepotrzebnie nie robić nadziei takiej osobie, że będziesz na nią czekać, dobrze sie zastanów bo czasami jest naprawde ciężko.

Gość gość
i to wcale nie prawda co piszą właśnie o seksach, cwelach i innych rzeczach. Najczęściej najwięcej do powiedzenia mają osoby, które więzienie widziały w filmie i potrafią tylko szkalować innych ludzi. Ja zjeździłam pół polski jeżdżąc na widzenia do różnych ZK, jeśli miałbyś jakieś pytania to śmiało;-)

Nie chce mi się szukać tego tematu. Kobieta siedziała za narkotyki. Żeby się dopasować robiła tatuaże i uprawiała seks. Po wyjściu z więzienia nie potrafiła normalnie żyć i wpadła w depresje.

Gość gość
Ja bym zostawil. Kobiety maja byc piekne delikatne i kobiece a nie bic sie i zajmowac narkotykami. Takie nie sa dobre ani na dziewczyny ani na zony i ani na matki.

Gość Trt12
Ona miała juz dwa tatuaże jak trafiła do więzienia, wiec moze dadzą jej spokój z tatuażami. Bardziej boje sie, ze wiezienie ja zmieni i nie bedzie taka jaka przedtem. Odkąd sie poznaliśmy to było nam dobrze razem, bardzo mi sie podoba, ale mam teraz duże wątpliwości.

Gość gość
Daruj ją sobie i nie staraj się układać z nią życia. Tracisz czas a ona i tak jest przegrana. Chyba że chcesz też zniszczyć sobie życie. Wtedy będziecie dzielić się nieszczęśćiem.

Gość Trt12
Przecież zdarza sie, ze tacy ludzie sie zmieniają.

Gość gość
W więzieniu jest bardzo cieżko w szczególności dla nastolatki. A miała wczesniej problemy z prawem?

Gość gość
Za pobicie i narkotyki. Czyli uzależniona i agresywna. Nic z niej nie będzie. Normalna dziewczyna nie bije kogoś i to tak, by dostać karę bezwzględnego więzienia, a nie zawieszenia. Ma coś z psychiką, jakaś socjopatka.

Gość gość
I Ty jeszcze z nią jesteś? Nie zwracała uwagi na Ciebie, robiła co chciała, a Ty nazywasz ją jeszcze swoją dziewczyną? Czy też masz do czynienia z narkotykami?

Gość Trt12
Ona miała wczesniej wyrok w zawieszeniu i jeszcze jako nieletnia była umieszczona w zakładzie poprawczym, wiec wyrok więzienia był w sumie za te poprzednie sprawy także. Ale to nie jest tak, ze ona jest zła tylko popełniła kilka głupich błędów.

Gość gość
Wiec to raczej nie jest przypadek, ze siedzi w więzieniu.

Gość gość
Pewnie jestes z nią tylko dlatego, ze jest ładna. Ale chyba są tez inne dziewczyny na świecie.

Gość Trt12
Jest ładna, ale nie jestem z nią tylko z tego powodu.

Gość gość
Przemysl to, bo ona sie na pewno nie zmieni, a jeszcze ty trafisz przez nią do więzienia.

Gość gość
Zrezygnuj z niej. Chyba, ze lubisz takie patologie