Gość gość Napisano Lipiec 14, 2016 Hej Mam do was pytanie a szczególnie dla studentów medycyny. Idę właśnie do 1 Liceum Planuje iść na biol - chem a w przyszłości zostać lekarzem . Natomiast dużo czytałem że na medycynie jest b.ciężko i nie kiedy trudno wszytko ogarnąć. I tu moje pytanie czy ja sobie poradzę ..? ogólnie dobrze się uczę miewam paski biologie kuje a chemię na razie rozumiem i jak na razie wszytko spoko tylko mnie nachodzą obawy ponieważ boje się ze nie zdam tak dobrze matury, ponieważ nie będę się w stanie na nią nauczyć w całości a to dlatego że mam dysleksje która nie polega na robieniu milionów błędów, lecz na moim wolnym myśleniu to nie jest żadne porażenie ani nic z tych rzeczy tylko po prostu ja zrobię 2 zadania a koledzy 4 w tym samy czasie i boje się że nie zdołam się skupić bo będę się stresować czasem . Boje się też tego ze nie nauczę się wszystkiego tak jak bym chciał bo wiem ze nauka dobrze mi idzie lecz dużo więcej czasu z chodzi mi na naukę niż innym którzy dostają takie same oceny... I teraz pytanie czy jeśli mam taki problem z długim myśleniem i dużo czasu mi wchodzi na naukę to poradzę sobie na medycynie ? Może macie jakieś swoje doświadczenia bądź rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Sierpień 3, 2023 Jeżeli chodzi o mnie, to staram się dbac o moje zdrowie oraz ciało, dlatego regularnie odwiedzam najlepszy salon kosmetyczny w Poznaniu. Posiadają bardzo rozbudowaną ofertę swiadczonych usług, znajdziecie w nich m.in. lipoliza iniekcyjna poznań . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach