Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallwaaa

nowa kolekcja neonail thermo color

Polecane posty

Gość mallwaaa

jestem zachwycona! neonail wprowadzili dzisiaj do sprzedaży termiczne hybrydy, zmieniają kolor w cieple i zimnie <3 i z tego co widać na fotkach to różnice są spore.. bardzo spodobał mi się efekt,kiedys miałam zwykłe takie lakiery tylko średnio kryły ;/ jutro wybieram sie na ich stoisko sprawdzić na żywo czy warte zakupu :D tylko nie wiem jaki kolor wybrać,wszystkei piękne :D:D:D podobają się wam? co myślicie/?

Gość Anna2121
Są super! Ja mam od niedawna Twisted Pink i wygląda mega! :) Rzeczywiście kolor się zmienia, i to na taki co bardziej pasuje do aury i okoliczności. :) Mi się podoba i ten ciemny i jasny, więc znalazłam w końcu swój lakier idealny. <3

Gość manimiłka2
sprawdzilam te lakiery i oszalalam! idealne na lato i wakacje,nad morze...super! nie wiedzialam,ze neonail ma takie fajne produkty w swojej ofercie,nie interesowalam wczesniej sie marka.. a tu widze sporo fajnych nowych rzeczy w ostatnim czasie ;) moje klientki juz pytaja o termiczne kolorki,wiec wlansie kompletuje zamowienie ;d sama tez jestem ogromnie ciekawa i nie moge sie doczekac az wyprobuje ;)

Gość gość
zmieniajace kolorki?wow,super..gdzie kupic??

Gość pauulapaz
ja nie jestem fanką,ale moje klientki oszalały i już kilka z nich pytało o takie lakiery.. no to zamówiłam kilka kolorków termicznych z neonail i rzeczywiście fajna sprawa :) różnice/przejścia kolorów są duże i widoczne, dość szybko reagują na zmiany temperatury - duży plus za to :) klientki szczęśliwe a ja zadowolona z pracy z tym produktem, a wcześniej miałam tylko pojedyncze kolorki z neonail :)

Gość gość
Ta kolekcja to im wyszla super! W sam raz na lato!Skorzystalam dzisiaj z darmowej rpzesylki i zamowilam sobie 4 kolorki, juz nie moge doczekac sie az pomaluje nimi paznokcie <3

Gość gość
Ja jestem rozczarowana tymi lakierami, przy kącikach paznokci zawsze mi odpryskują... Za to MakeAr się u mnie sprawdza jak żedne. I kolory mają świetne, takie żywe.

Gość agabutterfly
Serio? Moje trzymały się 3 tygodnie. Może coś źle robisz przy nakładaniu? Możesz opisać dokładnie krok po kroku jak to robisz? Ja na lakierach Neonail pracuję już dłuższy czas i nigdy się z czymś takim nie spotkałam.

Gość gość
łaaał, chyba będę musiała spróbować, nigdy takich nie miałam jeszcze, do kiedy można skorzystać z darmowej przesyłki? ja raczej używałam takich: http://neyko.pl/ ale chętnie spróbuję nowości

Gość vicvicky
Najlepiej śledzić ich fejsa, tam mają aktualne promocje. Sprawdź też czy w Twoim mieście nie mają punktu sprzedaży - wtedy miałabyś za darmo na bank.