Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespalam sie z kolega kolegi

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Poznalam chlopaka przez internet i ostatnio sie z nim przespalam, rano zauwazylam ze robi mi zdjecia jak jestem naga w lozku. Wczesniej spotykalam sie z chlopakiem ktory z nim pracowal. Boje sie ze oni sie zgadaja i tamten zobaczy te zdjecia. Myslicie ze wezma mnie za puszczalska ? Nie kupluja sie jakos bardzo al3 przeraza mnie to ze sie znaja. Co robic???

Gość gość
Co robić? Ku/rwic się dalej.

Gość gość
Śpij w ciuchach

Gość gość
Dzieki za rady ! Zajebiste to forum :) pozdrawiam te co na bank sie nie ku/rwia :)))

Gość gość
Skoro sie przespałaś z kolega i zrobił ci zdjęcie to nie widze innego sposobu jak zrobić sobie samej takie zdjęcia wrzucić do neta. Wtedy również będziesz sypiała z "kolegami" tylko że jeszcze na tym zarobisz. a tak na serio jak sie puszczasz to nie oczekuj na forum współczucia bo takich lasek jak ty jest pełno i nie zasługujecie na miłość skoro bzykacie się na lewo i prawo a wytłumaczenia typu - byłam pijana, chwila zapomnienia, zaniedbywał mnie, czułam się samotna, to był tylko jeden raz i wiele innych podonych wymówek pokazują tylko waszą głupote.

Gość gość
Ja tez kiedys poznalam chlopaka przez Internet i tez sie z nim przespalam ale to nie bylo spanie tylko jak mowia wszyscy to nie byl tesz seks tylko rzniecie ale ostre nie myslalam ze on moze takiego duzego kkutaasa miec, Jak sie juz rozstawalismy to mi powiedzial ze zna mojego chlopaka, a ja go pochwalilam i jemu powiedzialam ze jeszcze takiego duzego penisa nie widzialam a moj chlopak ma duzo miejszego wymienilismy sobie numery tel bo mysle ze jeszcze bedzie mial ochote mnie przeorac

Gość gość
same k***y orać sie z kim popadnie

Gość gość
To nie jest tak ze sypiam z kims na prawo i lewo. Ja nawet nie wiedzialam ze oni sie znają! Jak jest sie samym to przrpaszam nic mi sie juz nie nalezy? Mam zyc w celibacie??? Jak facet przespi sie z laska to fajnie , bo zaliczyl a dziewczyna od razu od kuwy jest przezywana . Glupie podejscie. Z reszta nie pytalam co o tym sadzicie tylko co robic i liczylam na normalne odpowiedzi

Gość gość
Dlaczego pozwoliłaś, żeby ci zrobił nagie zdjęcie mogłaś mu powiedzieć , że nie ma robić lub mu wykasować