Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionaaa_mlodsa

Brak miesiączki od dwóch miesięcy!

Polecane posty

Gość Zagubionaaa_mlodsa

Cześć. Piszę tutaj,bo już sama nie wiem,co mam robić. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 20.05. 13.06-16.06 miałam plamienie,sądziłam,że to kolejny okres się rozkręca,ale nie. Kilka dni przerwy i od 20.06 znowu zaczęło się plamienie,w sumie,bardziej brudzenie. W czerwcu nie dostałam miesiączki.W dniach 1-3.07 miałam śluz wyglądający na płodny,co mnie niesamowicie zdziwiło,bo jak to,przecież to już tyle bez miesiączki,a nagle dni płodne...Współżyję bez zabezpieczenia,wtedy, 2 i 3.07 również doszło do stosunku. Od zeszłej soboty,tj 9.07 mam powiększone piersi,swędzą mnie rownież brodawki.Pobolewa mnie podbrzusze,mam ciągłe uczucie wilgoci,tak,że lecę sprawdzić,czy to już przypadiem nie @.Test ciążowy robiłam,ale 30.06. Mam umówioną wizytę u gina,ale dopiero na 5.08. Boję się rozczarowania,już raz tak miałam,że miesiączka się spóźniała,test wyszedł pozytywnie z drugą bardzo bladą kreską,a potem jednak okres przyszedł. Z drugiej strony,myślę,co mogłoby być przyczyną takich zawirowań.Ani nie przyjmowałam/nie przyjmuję żadnych leków,ani się nie stresuję,nie byłam chora w ostatnich miesiącach,prowadzę ustabilizowany tryb życia i jak dotąd nie narzekałam na swój cykl. Czy któraś z Was tak miała i jednak okazało się,że to ciąża? :)

Gość gość
Czy chcesz aby była ciąża?

Gość Zagubionaaa_mlodsa
Tak,chciałabym mieć dziecko,m.in.dlatego współżyję bez zabezpieczenia :).Myślisz,że moje objawy mogą wskazywać na maluszka? :)

Gość Zagubionaaa_mlodsa
Up up.