Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesłowna agencja reklamowa

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie związane z pracą. Na co dzień współpracuje z agencją reklamową i mam z nimi duży problem, a może tak współpraca z agencjami ma wyglądać? Umawiamy się na odległe terminy, które później są przekładane, ciągle dostaję jakieś tłumaczenia i ciągle mam czekać na efekty. Nie współpracowałam wcześniej z żadną agencją, ale na moje oko dodanie ciekawego wpisiu na Facebooka nie zajmuje całego dnia, albo dwóch? Wywiązanie się z przygotowania zamowionyh plakatów, czy ulotek w terminie, a nie dzień po, też chyba jest do zrobienia? Dziewczyny, co o tym sądzicie?

Gość Kasia9876a
Hej, masz umowę, sprawdź co jest w niej zapisane. Musisz byc stanowcza, postaw warunek, że jak taka sytuacja się powtórzy to zakończycie współpracę. Wydaje mi się, że dużo zalezy od ciebie, jesli zobaczą, że Twoje sprawy mozna bagatelizować to będą to robić, stanowczość to podstawa!

Gość gość
Jezeli umawiasz sie na odlegly (dla ciebie zbyt odlegly) termin, to twoja sprawa. Jezeli termin nie zostanie zachowany, to po prostu za usluge nie placisz, rezygnujesz ze skutkiem natychmiastowym i szukasz innego wykonawcy. Pomysl, czy przez spoznienie ponosisz jakies straty - wtedy mozna niesolidna agencje zaskarzyc o odszkodowania. Nic z tego nie wyjdzie, ale warto napsuc krwi niesolidnym.

Zgadzam się z moim przedmówcą, wszystko w Twoich rękach! Pamiętaj, że płacisz im i oni żyją między innymi z Twoich pieniędzy, więc nie możesz robić z siebie szarej myszki, a jak cos Ci się nie podoba to narobić krzyku i do widzenia! Moja siostra ma małą firmę i korzysta z pomocy studio optimo we wrocławiu i mogę uczciwie napisać, że jest zadowolona. Musisz byc konkretna i pewna siebie bo przepadniesz!! :)

Gość gość
To moja pierwsza praca, która wymaga ode mnie takiej współpracy. Jestem stanowcza, ale i kulturalna, ale macie rację muszę stawiać na swoim, przecież ja też jestem rozliczana z tej pracy.

Głowa do góry i do pracy. Pamiętaj, stare i ponadczasowe powiedzenie 'Klient nasz Pan' i przy wszystkich interesach je sobie powtarzaj :)

Gość gość
Takich nie przyjemności na pewno nie znajdziecie w agencji reklamowej Afra www.arfa.pl. W tej agencji pracują sami kreatywni ludzie z ciekawymi pomysłami. Firma jest bardzo słowna i rzetelna.

Gość gość
Ja tez mam jak najlepsze zdanie o agencji reklamowej Arfa z Lublina. Można im zaufać w każdym calu... Ja u nich najczęściej zamawiam gazety reklamowe do mojej firmy.