Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stało się...totalnie upokorzyłam kochankę mojego męża zniszczyłam ją

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam jej adres i przy wszystkich domownikach kazałam jej odczepić się od mojego faceta, widziałam jak jej rodzina sie na nią patrzy, a ona się popłakała potem wzięłam moją córkę podniosłam wysoko w górę i powiedziałam aby popatrzyli uważnie że chce odebrać mojej córeczce tatę i mamę i kiedy już wychodziłam powiedziałam jej matce że wychowała zero które niszczy rodziny i czy jest z tego powodu dumna. Czekam na faceta aby mu o tym opowiedzieć.

Gość gość
Ona chce odebrac tylko mamę. Na tobie jej nie zalezy. Wysilcie się trochę z tymi prowokacjami, bo juz mój kot napisałby cos lepszego. :o

Gość gość
a teraz ci cos kotku wyjasnie xx http://www.pudelek.pl/artykul/63981/sypial_z_kochanka_na_rok_przed_rozwodem/ xx nawet nie wiedzialam o tym, bo nie sledze pudelkow, ale powiedz sama - jesli mialabys mozliwosc bzykac sie z taka miss 2007 to nie zrobiłabyś tego? :D każdy facet by ******** zwł. jak żona wygląda jak wygląda. także mowię, nie polecam małzeństw i rodzenia dzieci, bo zawsze czlowiek pojdzie za ładniejszą "miską" :P

Gość gość
co za żałosna prowokacja... :o

Gość gość
Autorko, parę miesięcy już było to prowo, tylko, że wtedy poszłas do niej do pracy:D zdradza cię ten szczegół z wysoko podniesioną córką:D:ale pisz, pisz bo jestem ciekawa co kurki ci będą pisać hahahahaaa

Gość gość
Ale kochankę męża, to ty szanuj!

Gość gość
a jak to mówiłaś to w tle leciał utwór '1492' Vangelisai na końcu wszyscy wstali i zaczęli ci klaskać, a gdy wyszłaś z ich domu gwardia papieska odpaliła salwę honorową i uczciła twój wyczyn żołnierskim salutem, wokół ciebie zajaśniała aureola niebiańska... oczywiście cały czas trzymałaś córkę w górze niczym Rafiki Simbę :D