Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodszasiostra

MOJA SIOTRA JEST W CIĄŻY I SPRAWIA PROBLEMY

Polecane posty

Gość młodszasiostra

Witam.. Moja siostra jest w 3 miesiącu, to jej pierwsze dziecko. Ja rozumiem hormony i wgl. . Ale ona non stop tłumaczy się ciążą. Ostatnio całkiem inaczej zrozumiala to co moj narzeczony powiedział. ..ostatnio klocilismy się o to z nim ..ale stwierdziliśmy ze przetrwamy jej humorki i prawie nie będziemy z nią rozmawiać. Nie byłam nigdy w ciąży. Więc pytanie do Pań, które były w ciąży. Też cały czas tlumaczylyscie się ze jestescie w ciąży? .Nawet nie można nic jej powiedzieć bo myśli ze kazdy chce zle. .

Gość mlodszasiostra
ona próbuje wmówić mojemu narzeczonemu , że to on jej zrobił to dziecko?jak to sprawdzić ? czy ona kłamie czy nie? bo ślub mój już za 3 miesiące a poród za 5 miesięcy.

Gość gość
Badanie DNA, można je wykonać jeszcze w ciązy.

Gość młodszasiostra
Podszyw 12:22.. weź zajmij się swoim nudnym życiem. . :/

Gość mlodszasiostra
rozmawiałam z jej lekarzem i on ma podejrzenia , że dziecko jest czarne. a mój narzeczony jest Sudańczykiem

Gość młodszasiostra
Ale śmieszne podszywie. :)) nie bądź taki hej do przodu bo Ci tyłu zabraknie. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co się w ogóle interesujesz? :)) ojj wiem masz takie nudne życie, że musisz zainteresować się cudzym i pisać pierdoły. .co za ludzie ;/

Gość mlodszasiostra
ja to się nawet moją siostrą nie interesuje. jej życie jej pisia. byleby mój Sudańczyk ukochany w niej nie bywał

Gość młodszasiostra
Hahhaha co za frajer albo frajerka. Współczuję. Cóż podszywie na głupotę nie ma lekarstwa. :)))) !