Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracuję w drogerii i nic mnie tak nie irytuje jak

Polecane posty

Gość gość

jak można przyjść do sklepu, otworzyć produkt nieużywany, typu antyperspirant w kulce, ruszyć kulką, odłożyć i wziąć taki sam tylko niepowąchany? otworzyć mleczko do ciała, które jest z dozownikiem wziąć trochę na palec(!) zakręcić i kupić to samo tylko nieużywane??

Gość gość
polski pan i polska pani przychodezi z kasa by markowe perfumy se kupic czy kosmetyki to ma prawo. a biedny sluga subiekt ma byc usluzny . i dziekowac ze ma dzieki temu prace.

Gość gość
gdyby były testery nie byłoby problemu z otwieraniem produktów.

Gość gość
staram się tego pilnować bo sama nie chciałabym kupić tak użytego kosmetyku ale czasem po prostu nie ma czasu na reakcję

Gość gość
bo ludzie to świnie, ja w rossmannie np non stop widze pootwierane błyszczyki, szminki i inne rzeczy, ktos przyjdzie posmaruje się i idzie, dziwi mnie ze nikt na takie zachowanie nie reaguje, albo ludzie którzy popsikają się perfumami, dezodorantem i ida dalej :O Kiedyś w perfumerii widziałam młoda kobiete po 30 , ktora psikała się czym się dalo, na reke, na drugim, na nadgarstki, na bluzke i wąchała, przeciez zapachy się zlewają po 2-3 perfumach :O oczywiscie niczego nie kupila, wyszła z niczym taka opsikana

Gość gość
można powąchać ale nie brać paluchem!!

Gość gość
sam chodzilem przed dyską w piątek do perfumerii faranchujterm się obsikałem i odłożyłem i na dyske podrywac ...

i właśnie dlatego każdy produkt powinien mieć tester - nie ważne czy to mleczko do ciała, żel pod prysznic czy coś innego.

Gość gość
ja w rossmanie widziałam jak dziewczyna otwierala lakier do paznokci, który byl w przezroczystej butelce, po co????? po to chyba żeby szybciej zgęstniał i aby ktoś kupił sobie takie gów...

Gość gość
no niestety, tak się nie da aby wszystko miało testery. po co tester żelu pod prysznic, mam się nim umyć w sklepie?

Gość gość
tester żelu - po to by sprawdzić jak pachnie

Gość gość
ja kiedyś kupiułam owocowe masło do ciała. pudełko było zapakowane jeszcze w folię, więc nie można było otworzyć. z opakowania wygląd bardzo zachęcał, więc kupiłam. w domu po odpakowaniu zupełnie nowe masło do ciała wyrzuciłam do śmieci bo śmierdziało okrutnie :)

Gość gość
jak to jest w rossmanie tłumy a smród w metrze?

Gość gość
Haha, mi sie przypomniało jak ja kupiłam pewien krem, nie otwierałam go po prostu przeczytałam skład i wzięlam do koszyka, w domu otwieram a tam ?! ZERWANA FOLIA ALUMINIOWA do połowy i widać ''ślad'' po palcu, po prostu jakas pipa paluchem tam gmerała :O Oddałam do sklepu, niewiadomo kto i gdzie ten palec trzymał.