Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Czasami mam wrazenie, ze zadaje sie z grupka niewlasciwych osob. Ostatnio kumpela poprosila mnie, zebym jej pomogla przez fb-chciala mnie usunela na chwile, zebym sprawdzila czy osoby spoza jej grona cos tam na jej profilu widza ( to bylo odnosnie jej exa, czy on moze zobaczyc jej wpisy). Odmowilam, troche mnie to zdziwilo, ze dla jakiegos jej testu chce mnie, usuwac...gdyby pomyslala, to by stworzyla sobie dodatkowo konto i robila te dziecinne testy. To sie dowiedzialam, ze ja zawiodlam, ze jestem "Dziwna", ona taka idealista-wierzyla w prawdziwa przyjaz, myslala ze moze na mnie polegac, a tu lipa..;D Pogodzilysmy sie pozniej, ale juz inaczej wyglada nasza relacja, co by nie powiedziec, ze stracilam do niej serce. Czy ja przesadzam? I tak godze sie czesto na wysluchiwanie jej historii o poderwaniu kolejnego faceta i ze tak napisze, momentami sie z tymi historiami mecze i wszystko co sie z tym wiaze, ale wyglupow na fb nie bede tolerowac. Bez przesady. Jak widac nie mozna byc asertywnym i czemus sie przeciwstawic bo odrazu ludzie stosuja szantaz i probuja odwrocic kota ogonem:o Gdzie mozna poznac normalnych i inteligentnych ludzi? :O