Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portugalski Chłopak

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakies 2 miesiace temu w Szwajcarii chłopaka, ktory urodził sie tutaj ale rodzice pochodzą z okolic Porto w Portugalii. Nigdy w Polsce nie spotkałam kogos takiego. Dogadujemy sie po francusku czyli w języku ktorym on sie posługuje. Za 3 miesiace kończy mi sie kontrakt w pracy i musze wrocic do Polski. Mój Ukochany jednak namawia mnie na zamieszkanie tutaj i przedłużenie pobytu. Jak myślicie czy warto jest wywrócić swoje cale zycie do gory nogami dla milosci ? Dodam ze on jest ode mnie 8 lat starszy wiec liczy ze za 3 lata założymy rodzine. Jak to Portugalczycy jest kochający i czuły, no i ja sie na to łapie bedac wczesniej w zwiazku z chamem i zdradzającym Polakiem. Mam 20 lat wiec cale zycie przede mna, moze warto zostac tu na próbę na rok?

Gość gość
zostań nie wracaj. może to bedzie to. w dodatku w Szwajcarii inne życie zostań na zawsze. staraj się o obywatelstwo. nawet jakby Ci z nim nie wyszlo tam kiedy to i tak będziesz już w lepszym kraju. tu nie ma po co wracać. pozdro.

Gość gość
o pusiu, przypomnij mi jaka to liczba = mowi sie 'katro wans" ?

Gość gość
jak ci zależy to czemu nie, ale nie wydaje mi się, że po 2 miesiącach mozna podjąć obiektywną decyzje