Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem polską muzułmanką z urodzenia i powiem wam że Polska nas nie chroni

Polecane posty

Gość gość

Wydaje wam się, że jesteśmy bezpieczni, bo jesteśmy tacy szczelni, tradycyjni? Wolne żarty. W Polsce działa silniejsza radykalna islamska siatka niż wam się wydaje i tylko patrzeć jak uderzą. Jestem polską Tatarką z Podlasia i studiowałam w Warszawie w latach 2004-2009 na dobrym kierunku obleganym także przez obcokrajowców. Zaczęło się niewinnie pocztą pantoflową do tych i owych Jemeńczyków, Pakistańczyków i Afgańczyków dotarło, że tutaj też są muzułmanie i wiem, że nie złośliwie ale moi koledzy dawali im namiary na mnie, bo rzekomo tamci chcieli się lepiej odnaleźć w Polsce. Wyglądało to tak, że najpierw delikatnie zaczęli podpytywać, a potem namolnie mnie nawracać. Kiedy zerwałam kontakty z tą grupką zaczęły się wyzwiska za to, że zbratałam się z niewiernymi psami, za to, że hańbię swoją religię i swoich braci, bo nie chodzę w czadorze, burce i uj wie czym tam jeszcze no i się kształcę co jest dla kobiet zabronione w radykalnym islamie. Zgłaszałam to na uczelni ale obcokrajowiec to jak święta krowa tam. Ale dlaczego mówię o zorganizowanej strukturze? Otóż w końcu do mojego rodzinnego domu zaczęły przychodzić listy z pogróżkami czyli znaleźli mój adres, napisali mojemu ojcu, że pozwolił się zeszmacić swojej żonie i córkom (czyli już wiedzieli, że mam siostry). Mało tego, w liście został zwyzywany też mój pradziadek oficer Wojska Polskiego, uczestnik kampanii wrześniowej, oni też o tym wiedzieli i to napisali, a ja nikomu nie mówiłam o tym na uczelni, bo to wszystko było na I roku kiedy nikogo prawie nie znasz i nie zdążyłeś się jeszcze wybebeszyć. Policja? popatrzyli, spisali zeznania , odesłali do domu, a po paru miesiącach dostałam pismo, że sprawę umorzono. No dobra w sumie może trafiłam na paru poje/bów ale teraz moja siostra studiuje w Warszawie i jest ich celem i znów przychodzą pogróżki do domu i ta sama historia. Władze rozkładają ręce, policja nic nie chce robić. Jak się wkwię to kupię gnata za wschodnią granicą i sama obronie siebie i swoją rodzinę jak trzeba będzie. Wkurza mnie to, że zmierzamy ku temu żeby iść jak te francuskie owieczki na rzeź. Możecie nie mieć takiego poglądu jak ja, bo jako katoliczki nie padacie ofiarą tego typu ataków. Natomiast w stosunku do Tatarów polskich oni są bardziej śmiali w swoich poczynaniach. Powiem wam jedno. Bądźcie czujni i liczcie na siebie.

Gość gość
Niestety ale masz rację. Ja co prawda nie jestem muzułmanką, ale właśnie z kręgów jedynych rozsądnych muzułmanów w Polsce - czyli właśnie tatarskich już miałam podobne informacje wiele lat przez zawieruchą z tzw. "nachodźcami".

Gość gość
Ja to samo słyszałam od moich przyjaciół Tatarów ładnych parę lat temu.

Gość gość
a po co ma was chronić? przylazłaś tu to sie dostosuj jak nie jesteś u siebie i nie trzeba bedzie was chronić a wy gdzie się nie pojawicie tam mordy drzecie i się panoszycie. tu choinka wam się nie podoba, tu krzyż, tu coś tam i chcecie przerabiać kraje gospodarzy na swój bliskowschodni syf. dostosuj się albo w*********j ciapata szmato

Gość gość
Warto wziąć sobie to mocno do serca, ponieważ Tatarzy wiedzą co mówią. Wielu z nich jest nieźle wykształconych, z kobietami włącznie, a z drugiej strony z racji własnego wyznania więcej wiedzą o świecie islamu. Wystarczy posłuchać choćby prof. Chazbijewicza.

Gość gość
16.32 ona jest u siebie, analfabeto, prawdopodobnie jej rodzina jest bardziej polska niż twoje. Jedzie od ciebie ruską agresją.

Gość gość
gość dziś no wiesz jesteśmy tak samo wykształceni i niewykształceni jak katolicy. Przecież jesteśmy Polakami heh przez 600 lat zdążyliśmy się spolonizować troszkę jakby :P Mamy swoją kulturę, stroje ale na zasadzie jakiejś tam tradycji ludowej nie odrębności i zamkniętej enklawy jak to jest teraz na zachodzie Europy z muzułmanami z bliskiego wschodu, zresztą wielu Tatarów agroturystyczny biznes na tym robi natomiast jesteśmy Polakami.

Gość gość
16:33 - niech zgadnę kafe debilu przeczytałaś sam tytuł, reszty się "domyśliłaś" i podnosisz larum jak typowa Krycha Cebulińska, żona Janusza ochroniarza z dyski w remizie na waszej wsi.

Gość gość
a tatarzy też wypierdalać zawsze będziecie kulą u nogi prawdziwych polaków. wszyscy jesteście pokojowi i cool do czasu!

Gość gość
autorko ci obcokrajowcy to kto to był? jakie kraje?

Gość gość
Dobrze, że Sienkiewicz nie żyje, bo też byś mu kazała wypierdalać co nie? Autorko i dziewczyny ignorujcie tą kretynkę. Podyskutujmy sobie na poziomie, bo temat zaiste ciekawy.

Gość gość
dziś Faktycznie niedooczytalas... Autorka topiku jest jedna z nas, Tatarzy sa w Polsce od wielu wiekow a odlam Islamu ktory wyznaja nie jest zradykalizowany. Poza tym wiecej szacunku do ludzi...

Gość gość
Właśnie mnie to martwi że rząd niby jest przeciwny imigrantom i przeciwny radykalnemu islamowi a robi wszystko to samo co w zachodnich krajach niby nie przyjmuje imigrantów a jest ich coraz więcej niemalże w każdym polskim mieście czyżby wszyscy przyjechali na studia i pracowali i nas? Część pewnie tak i pracuję w budkach z kebabami albo sa na utrzymaniu polskiej zony? Nie wiem może ich poprostu nie doceniam

Gość gość
gość dziś Pisałam, że Jemeńczycy, Pakistańczycy i Afgańczycy, a jeżeli chodzi ci o moją siostrę to znów ten sam zestaw plus Sudańczycy. Jest tam też dziewczyna z Turcji ze swoim narzeczonym także Turkiem oni już kończą studia i ten chłopak został ostatnio pobity przez Afgańczyka i Sudańczyka za to, że pozwala swojej dziewczynie chodzić 'rozebranej' w kraju psów :o straszna sraka jest u nas, a media milczą :o

Gość gość
Autorko. Dlaczego jakies wasze ugrupowanie islamskich tatarów nie probowalo jakos tego naglosnic, cos z tym zrobic, bo wcale wam latwo nie jest, a przeciez jestescie polakami tak samo jak katolicy. Nigdy nie bylo problemow w ostatnim wieku z wami tatarami i waszym islamem, problem pojawil sie z islamem afrykanskim. Czy wy macie jakąś sile przebicia zeby to naglosnic, ze islamscy radykalisci czyli mordercy i idioci probuja wbic sie do Polski przez was a co za tym idzie szykanowanie i straszenie was? Bo problem jest duzej rangi jak widac.

Gość gość
Ostatnio byłem po dłuższej nieobecności w Polsce i się lekko zdziwiłem bo widziałem na ulicach dużo cudzoziemców z krajów muzulmanskich jadąc tramwajem na telebimie wyświetlają się rozmówki Multi kulti przeplatane z tematem ze wszyscy trzymają się za poręcze i dzięki temu motorniczy to bohater bo uratował tramwaj przed zderzeniem.siedząc na ławce w parku słyszałem rozmowę z ławki obok gdzie arab dobrym angielskim wyrywal Polkę na randkę co zapewne mu się udało bo dostał jakąś kartkę od niej a ta odeszła zadowolona jakby była na haju myślę sobie zagadal do niego nie miałem wrogich intencji byłem ciekawy co go sprowadzilo do Polski i kulturalnie zagaduje do niego nienagannym angielskim a on że nie rozumie i nie mówi po angielsku myślę sobie och Ty lajzo wcześniej rozumiales teraz nie i mówię mu że niech nie kłamie i nie robi mnie w balona a on za telefon gdzieś dzwoni gada po arabsku i za dosłownie chwilę policja mnie zatrzymuje do kontroli wcześniej nie widziałem ich w pobliżu i do dzisiaj nie wiem czy to przypadek czy baran zadzwonił na jakąś arabską infolinię na skargę

Gość gość
w sumie to bys mogła udawac, ze jesteś z nimi, zbierac informacje i przekazywać np. FBI... a wiecie, ze w Polsce podobno miały być identyczne zamachy jak w nicei, z ucyciem identycznych ciężarówek, podczas Swiatowych Dni Młodziezy? http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/ujawniamy-takie-auta-mia%c5%82y-zabija%c4%87-w-polsce-31-lipca/ar-BBum4BZ?li=BBr5MK7&ocid=iehp#image=BBum06v|22

Gość gość
no właśnie Polacy powinni się zjednoczyć i ich wszystkich wywalić z kraju!!!

Gość gość
Teraz w Polsce, przez indolencję służb specjalnych i rządu, mamy prawdziwych terrorystów, onie nawet organizują sobie tu spotkania, Al-Nusra, Hezbollah i inni, zamiast ich deportować to ich się tu toleruje. Polacy powinni ich wypędzić, ale nie zdają sobie sprawy jak jest już źle. Liczba bandytów czeczeńsko-arabskich liczy już 3000 debili pedofila mahometa, plus reszta kretynów czyli około 30000 osób, Tatarzy są normalni, ale to najwyżej 2000 osób.

Gość gość
dobrze Autorka napisala

Gość gość
Jestem obecnie na wakacjach w Hiszpanii, tu tez pelno bab łazi w szmatach na glowach z 5 bachorami minimum na jedna....a tatuskowie na imprezach wyrywaja turystki :-) Arabusy to dzicz, a Makrela to drugi Hitler. Europa zachodnia zostanie przez ok.30 lat totalnie zalana islamistami.