Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Waszym zdaniem zarobki w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Sa adekwatne do kosztow zycia ?

Gość gość
Moje zarobki są adekwatne do londynskich cen. Mam na czysto 2.900£ ale wiem że nie wszyscy tyle zarabiają. Jakaś sprawiedliwość musi być. Zarabiasz tyle ile jesteś wart.

Gość gość
Moje nie są. Mam dodatek london weighting wiec i tak lepiej niż poza Londynem ale i tak ledwo starcza. Żyje sama wiec pisze z punktu widzenia singla.

Gość gość
W PL zarobki są adekwatne do cen. Dlatego wszystko jest takie tanie. Są jednak ludzie którzy w PL zarabiają za dużo. W UK też są tacy.

Gość gość
W PL nie nauczyli cię czytać ze zrozumieniem? To trochę cienko w tej PL jest... Nawet na pytanie zadane w temacie nie umiesz odpowiedzieć, ciulu...

Gość Kapitan statku widmo
wszystko zalezy od nastawienia i ustawienia....

Gość gość
W Londynie jest tak jak wszędzie na świecie. Jedni zarabiają za mało inni za dużo. Fakt faktem że w PL nie trzeba dużo zarabiać bo wszystko jest bardzo tanie. Np nieruchomości, ubezpieczenia, internet, komunikacja. Mamy ceny dopasowane do naszych zarobków. Oni też i dlatego zarabiają więcej bo tam jest wszystko dużo droższe. Jak się ma kasę to łatwo się żyje. Tak jest wszędzie.

Gość gość
Fakt faktem że w PL nie trzeba dużo zarabiać bo wszystko jest bardzo tanie. Np nieruchomości, ubezpieczenia, internet, komunikacja. Mamy ceny dopasowane do naszych zarobków. xxx proszę cię, weź leki! to już nie są żarty - musisz zwiększyć dawkę!

Gość gość
jak dla mnie sa adekwatne, ja zarabiam 3300 mies. i jest jak dla mnie ok.

Gość gość
Nie zarabiasz tyle. Srednia polaczkowa w uk to 1600£ tłumoku. Gnij w uk cwelu na swoich pseudobajeczkach i wdychaj ciapatych matole antypolski.

Gość gość
S/rać na wszystkich ukòw , PL nadzieja Europy ŚDM bedzie sukcesem w przeciwienstwie do brytyjskiego smierdzacego zanzibaru i muzulmanskiej francji bueheheeeeeeeeeeeaeaeaeaeaaaaaaa, smiecie nie wrocicie do mojej PL nigdy bo jestescie i bedziecie garomyjami hahahahaaaa

Gość gość
gość dziś Nie zarabiasz tyle. Srednia polaczkowa w uk to 1600£ tłumoku. xxx żeby średnia była 1600 to sporo ludzi musi zarabiać powyżej tej kwoty ty głupia szmato!

Gość gość
tak, oczywiscie, jako programista zarabiam 1600f, a siedze tu, choc w pl mialbym juz teraz kolo 7k bo jestem masochista i debilem :O tak to jest, jak sie nieudacznik i zwykly kretyn wypowiada na tematy, o ktorych nie ma zielonego pojecia :O wyjechal 10 lat temu na zmywak, pojechali go i wrocil po 2 latach a teraz pozbierac sie nie potrafi i przezywa te zyciowa porazke na anonimowym forum :O co za loser :O

Gość gość
Bingol to kaszanko-żerny polski szmaciarz. Żyje u mamusi na garnuszku i ryje za bezdurno na polskiego kapo-pracodawcę. Takich nam w PL potrzeba.