Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stokrotkawhite

pomimo rozstania

Polecane posty

Gość stokrotkawhite

Witam wszystkich :) jestem tu nowa więc z góry przepraszam za błędy. Piszę prosząc o poradę. Otóż poznałam faceta, myślałam że to już miłość, kilka spotkań, z jego ust padły słowa Skarbie, moja dziewczyna. Krótko mówiąc obydwoje jesteście dorośli, ja mam 25 lat, on 10 lat więcej. Poznaliśmy się przez internet, zaiskrzyło. Poczuliśmy motyle w brzuchu. I na którymś już z kolei spotkaniu zapytałam o jego partnerki przed (tak wiem, nie powinnam) i okazało się że sponsorował kilka dziewczyn. Powiedziałam mu że nie wyobrażam sobie być z nim po czymś takim. Bałam się że mnie zostawi. Miał łzy w oczach i prosił żebyśmy pozostali razem. Tak miało być. Za 2 dni powiedział że się wypalił. Tak jak myślałam, jeśli często zmieniał kobiety to przy jednej może mu się nudzić. Płakałam, nie pomogło. Rozstanie. Po czym za 3 tyg pisze co u mnie. Było pięknie dziewczyny, był troskliwy, dobry, uczuciowy (tak mi się wydaje) po czym coś takiego. Może to ja przesadziłam. Czy powinnam brać pod uwagę przeszłość? Czemu po wszystkim pisał? Oczywiście nasza znajomość była normalna. Byliśmy parą i te słowa padły z jego ust. Czy jest szansa na powrót? minął ponad miesiąc a spotykaliśmy się również około 4 tygodni.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować