Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Question for singielki

Singielki, czy sypiacie z kimś niezobowiązująco, równolegle szukając chłopaka?

Polecane posty

Gość gość
Na początku jak kogoś szukałam to dawałam sobie radę sama, ale po tylu nieudanych randkach miałam tego dosyc****arę razy zdarzyło mi się na niezobowiązujacy seks się umówić. Z nikim znajomym, najczęściej z ludźmi z http://ekstaza.pl , bo zależało mi na pełnej dyskrecji i tym by jedna strona w ogóle nie znała drugiej :)

Gość gość
Jakiś prawiczek-koniobijca założył temat, bo nigdy nie p*****ał i nie p******* to zadrości innym fajnego seksu.

Gość gość
Jakiś prawiczek-koniobijca założył temat, bo nigdy nie p*****ał i nie p******* to zadrości innym fajnego seksu.

Gość po prostu nikt
nie chce miec kobiety, ktora bedac singielka nie potrafia byc abstynentka seksualna

Gość gość
dziś - ja jestem singielką i abstynentką w "tych sprawach". Nie szukam przygód i czekam na "tego jedynego".

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on do Ciebie czuje , co myśli i do czego ta znajomosc prowadzi, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość po prostu nikt
takie jak Ty abstynentko to rzadkosc

Gość gość
Singielka to kobieta która nie ma mężaczyzny... takie co szukaja seksu to puszczalskie

Gość gość
Mam 28 lat i miałam około 50 partnerów seksualnych. Lubie seks i nie obnosze sei z tym

Gość gość
" Lubie seks i nie obnosze sei z tym" x a jakich chorób jesteś nosicielką, hiv, rzeżączka, syfilis, żółtaczka?

Gość gość
Właśnie jak traficie na taką singielke poproście o obustronne wykonanie badań na obecność chorób wenerycznych wtedy jej reakcja powie wiele o przeszłym życiu seksual.

Gość gość
gość dziś dziś - ja jestem singielką i abstynentką w "tych sprawach". Nie szukam przygód i czekam na "tego jedynego". Wiesz, że możesz się nie doczekać? ;) A jak już oficjalnie zostaniesz starą panną, będziesz zakładać smutne tematy na kafe :D

Gość gość
Nie strasz kobiety. Wg mnie spotkasz tego jedynego. Ile masz lat? Jeśli po 30 to musisz wykazywywać więcej inicjatywy i poznawać mężczyz.

gość wczoraj kto chce byc stary? Ja napewno nie :) chce tez w zyciu poczuc prawdziwa milosc a nie tylko otwieranie nog, mowie to jako facet ktory tez sobie czesto lubi poruchac kiedy nie ma tej zwanej milosci :)

Gość kobiety badzcie szczere
nie ukrywajcie przez partnerami przeszlosci

Gość gość
cóż ja mialam ok 15 ale mezowi powiedzialam ze 1

Gość i to jest bardzo nieuczciwe
oraz niesprawiedliwe