Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyciak1

gdzie można kupić końcówki do szczoteczki Prokudent?

Polecane posty

Gość edyciak1

Może ktoś wie, gdzie można kupić końcówki do szczoteczki elektrycznej firmy Prokudent. Z Rossmanna już zostały wycofane.

Gość gość
na niemieckim ebay, bez problemu są

Gość gość
no właśnie nikt mnie nie uprzedził przy kupnie, że będzie wycofane, a szkoda, bo byłam z niej zadowolona. w dodatku pani w sklepie wprowadza w błąd, mówiąc, że będą pasowały inne, a nie pasują!

w takim razie poszukaj na allegro. Tam jest chyba wszystko. Ludzie ogłaszają się i sprzedają po naprawdę atrakcyjnych cenach. A jak nie allegro to już nie wiem. Może po prostu zadzwoń do przedstawiciela tej firmy i daj znać, co postanowiłaś

Gość gość
Do prokudentu pasują końcówki z lidla, które są czasem w promocji. Nie jest idealnie, bo ciężko założyć ale działają.

Gość gość
a te ktore sa normalnie w lidlu w stalej ofercie juz nie pasują? tylko jakies zpromocji?

Gość gość
W Alnatura, Basic, Reformhaus itp.

Gość gość
Ale to w Polsce niedostępne. Szukam jakiegos polskiego sklepu.

Gość gość
Można iść do najbliższego Rossmanna i oddać szczoteczkę otrzymując zwrot pieniędzy dodam, że nie potrzebny jest paragon.

Gość gość
o to super, pytalam dziś w Rossmanie i rzeczywiście przyjmują bez rachunku. A nie wiecie ile pieniędzy oddają? bo zapomniałam spytać, a rachunku nie mam, bo tę szczotkę Prokudent med kupiłam ponad 2 lata temu

Gość gość
Potwierdzam. Dzisiaj zaniosłam swoją szczoteczkę Prokudent wraz z ładowarką do Rossmanna i bez problemu zwrócono mi pieniądze- 69.90 zł, mimo że nie miałam rachunku.

Gość gość
A w jakim rossmanie , bo mi pani powiedziała że rozpakowanego produktu nie może przyjąć

Gość gość
A jaka byla ta szczoteczka za 69.90? bo mi zwrócili 49.90 za tą niebieską prokudent med :/ Pytali kiedy ją kupilas?

Gość dedora
Wczoraj kupiłam w Lidlu pakowane po 8 sztuk za 20 zł. Pasują do Prokudent Med . Są w niebieskim opakowaniu z nagłówkiem nevadent.

Gość gość
Potwierdzam oddają pieniądze ale nie od razu. Powiedziali se musza mieć przykazanie z góry ze mają przyjąć taki zwtot. Napisałem e-mail do Rossmanna (na stronie rossann.pl jest zakładka kontakt ) opisując całą sytuację oraz wzkazujac drogerii w której chce oddać szczoteczki . Przesyłają Ci e-mail ze drogeria została poinformowana o zwrocie oraz ze nie porzebyny jest paragon i zanosisz szczoteczki bez paragonu wtedy oddają Ci 70 za sztukę. Ja za szczoteczki placilem po 50 ale bez paragonu oddałem więc policzyli po 70 :)

Gość gość
Potwierdzam oddają pieniądze ale nie od razu. Powiedziali se musza mieć przykazanie z góry ze mają przyjąć taki zwtot. Napisałem e-mail do Rossmanna (na stronie rossann.pl jest zakładka kontakt ) opisując całą sytuację oraz wzkazujac drogerii w której chce oddać szczoteczki . Przesyłają Ci e-mail ze drogeria została poinformowana o zwrocie oraz ze nie porzebyny jest paragon i zanosisz szczoteczki bez paragonu wtedy oddają Ci 70 za sztukę. Ja za szczoteczki placilem po 50 ale bez paragonu oddałem więc policzyli po 70 :)

Gość gość
tzn? co napisaliście do Rossman, że wam przyjeli zwroty ?

Gość gość
Możesz sprawdzić na stronie superusmiech, od ponad pół roku zamawiam tam i jestem bardzo zadowolona zarówno cenami jak i szybką dostawą, może tam będą mieli też prokudent :)