Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to był podryw???

Polecane posty

Gość gość

Byłam z moim chłopakiem u rodziny. Przyszedł kuzyn, którego nie widziałam z 15 lat. Wiem że to kuzyn ale po nim można się wszystkiego spodziewać.;) Przygladal mi się, skanowal z góry na dół, kiedy czulam jego wzrok na sobie (nawet w momencie gdy nic nie mowilam) i popatrzylam na niego odwracal wzrok od razu ,albo chwilę przytrzymal i wtedy naturalnie (albo niby naturalnie) skierował wzrok gdzie indziej. I tak przez całą wizytę. Byłam z chłopakiem, rodzicami, siostra, bratem, a patrzył tylko na mnie i mam wrażenie że to głównie na mnie się skupiał. W lot wyłapywać moje myśli, niby zajmował sie czymś innym, słuchał innych a jakos odczulam jego zwiekszone zainteresowanie mna. Potem gdy rozmawialiśmy sam na sam na balkonie, wydawał się lekko spięty, mowilam mu czym się interesuje, udawał ze tym samym a potem i tak wydało się ze nie ma z tym nic wspólnego, mowilam mu że mam jakieś problemy i zaoferował pomoc, przejął się bardzo albo udawal, poczestowal mnie fajka, powiedziałam że nie palę, a on na to ze on tylko czasami a potem dowiedziałam się ze nalogowo;) Trzymał ręce blisko krocza,z drugiej strony kiedy nachylilam się trochę się odsunal. Potem zaproponował podwozke i zebysmy kiedys sie spotkali rodzinnie.Co o tym myślicie?

Gość gość
Up

Gość gość
Co myślicie???

Gość gość
Up

Gość gość
Halo czuję się tu sama

Byłem dziś na pizzy. Obok mnie siedział chłopak i jadł. Ale czułem, że chciałby mnie obserwować, ale się wstydzi. Potem kupił sobie Colę. A następnie przyniósł sobie deser i go zjadł. Czy myślisz, że jest we mnie śmiertelnie zakochany...? 😍

Gość gość
To ty tez musialas byc nim zainteresowana skoro wychwycilas kazde jego spojrzenie.Wmawiasz sobie niewiadomo co.

Gość gość
dziś - lubię Twoje wpisy! Jasteś moim "ulubieńcem" tu na Kafe. Powiedz mi w jaki sposób zamieszcza się tu "emotikony" lub np. takie serduszko jak przy Twoim wpisie? Nie jestem zbyt biegła w informatyce. Zgóry dziękuję, pozdrawiam i czekam na Twoje następne wpisy tu na Kafe na różne tematy.

Gość gość
No w końcu ktoś się odezwal;) Wychwycilam dopiero jak chlopak dał mi do zrozumienia:) Ja nie uważam żeby był we mnie zakochany ale co mogło znaczyć jego zachowanie?

Po prostu próbował się dopasować do rozmówcy. Niektórzy tak robią odruchowo, inni dla draki, jeszcze inni dla sportu etc.

Gość gość
dziś - no zgoda- podałeś mi stronę z emotikonami, ale gdybym chciała z nich korzystać, to gdzie tę stronę umieścić i jak to robić? Napisz mi to jeszcz- dłuzej nie będę Cię męczyła. P.S. Nie zauważyłam "niżu intelektualnego". Zawsze kulturalny i mądry ( to o Tobie ), ale nie bój się- nie podrywam Cię! Napisz mi jeszcze o tych emotikonach - JAK Z TEJ STRONKI KORZYSTAĆ i gdzie ją sobie zapisać, żeby mieć dostęp. Pozdrawiam.

Po prostu wpisujesz to, co jest w tabelce w drugiej rubryczce (Symbol), a zamienia się to na ikonę. Teksty w kwadratowym nawiasie :)

Gość gość
Up