Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu kobiety z biustem powyżej c?nosicie staniki polskich firm?firm?

Polecane posty

Gość gość
Polecam staniki firmy ava oraz Dalia. Mają bardzo duży wybór i są bardzo wygodne

Gość gość
a które modele AVA najlepsze??

Gość gość
po ciąży miałam straszny problem ze znalezieniem stanika, bo strasznie urosł mi biust :( wczesniej nosilam 75B, a potem sie juz nie dalo. szukalam po galeriach, w internecie, ale dopiero po pol roku takiej meki znalazlam fajna brafiterke. okazalo sie, ze rozmiar mam 70I ! ze swojego doświadczenia moge polecic polską firme Alles. w poznaniu maja salon w manufakturze, ale w internecie tez jest sklep.

Gość gość
przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!! przestań spamować tym ssraaaaalesem!!!

Gość gość
A ja noszę biustonosze firmy Vena. Są naprawde świetne i wytrzymałe a wiadomo że nasze duże biusty trochę ważą, prawda dziewczyny :D ? U mnie niestety nie ma w pobliżu sklepu tej marki wiec kupuje w internecie. Jak się poszuka to mozna je nawet calkiem tanio kupić np. na ciuszkiumuszki.pl Miałam też staniki Ava ale nie byłam zadowolona. Jeden rozleciał się po 2 miesiącach.

Gość gość
WON żałosna spamówo!!!! :/

Gość gość
Polscy producenci poszli bardzo do przodu . Nie ma czegos takiego jak rozmiar biustu C bo inne jest 60C a inne 90C

Gość gość
Ava się nie rozlatuje nawet po latach. No chyba ,ze się gotuje , wiruje i bóg wie co jeszcze z nimi robi. Vena jest do niczego

Gość gość
Polecam firmę GAIA, dobrze uszyte, ładnie trzymają biust i wygodne. Maja też dużo ładnych wzorów.

Gość gość
ava,gaia, gorsenia też nie widziałam jaki mam rozmiar poszłam do brattitierki i wyszło 80 G

Gość gość
A nie odbijają wam się na piersiach szwy które są w miseczce? Bo mi tak, niby wygodny a wzorki mi się robią na piersiach. Z 65f na 75f urosły mi w ciąży piersi, są ciężkie, a nie wiem co robić. Bez stanika źle, a też by się odksztalcaly to też nie dobrze. I kupowałam polskich firm, avry czy jakoś tam