Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćagusiaxddd

Kłamstwo

Polecane posty

Gość gośćagusiaxddd

Witam was bardzo serdecznie. Proszę o pomoc. Jestem z moim chłopakiem 4 lata mamy po 18 lat zrobił się jakiś dziwny jak się kłóćimy to nie przeżywa już tego jak kiedyś,ukrywa coś w telefonie,zachowuje się bardzo dziwnie. Kiedy siedzieliśmy ze znoajmomy na dworze ciągle siedział w telefonie i nie chciał mi pokazać jak powiedziałam pokaż mi telefon. Poźniej tego samego dnia jakaś dziewczyna do niego napisała że będzię później na mieśćie mogą się spotkać On na to,że musiała się pomylić pobieważ Ona coś pisze z jego kolegą napisałan do niej też stwierdziła,że pomyłka,nagle 2 dni spędział sam mówił,że musi sprawy pozałatwiać tym czasem spędzał sobie czas ze znajomymi. Nagle napisałam mu,że daje mu czas niech sobie to przemyśli bo nie widzę sensu,następnego dnia napisał,że musimy się na 7 monit spotkać porozmawiać ,jak już doszło do tego spotkania zapytał czy widzę sens ja mówie,że nie a On,że ten związek jest bez sensu musimy to przerwać ja na to,że jak jest źle to się to ratuje a nie rzuca! Pojechał... Wydzwaniałam,wypisywałam mówił,żebym do słuchawki nie płakała. Później wydzwaniając do niego odebrał przez przypadek słyszałam jego kolegę oraz nieznajomą dziewczynę pytał gdzie ją odwieźć,co ma w planach jeszcze dziś. Dziewczyny proszę o pomoc ja już nie wiem co robić,jestem w okropnym stanie płacze nie jem,jest ze mną źle. Proszę co o tym myślicie? Dziękuje,i przepraszam za błędy jakie mogłam popełnić.

Gość gość
Ma dość waszej relacji. Nie dziwię się, bo w tym wieku nie czas na deklarację "do grobowej deski".

Gość gość
No sama powiedzialas mu ze nie widzisz sensu

Gość gość
chłopak cię ewidentnie zostawił - nie pisz, nie proś, nie płacz w słuchawkę bo tylko się ośmieszasz czas na nowy związek - a jeszcze lepiej na naukę i pracę a nie wiszenie na facetach żyj swoim życiem a nie cudzym!