Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kupić telefon?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić sobie nowy telefon, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Zależy mi na dobrym internecie, aplikacjach typu whatsapp itp. Lepszy z androidem czy windowsem? Cena max do 1000 zł, także niestety iPhone odpada :/ jaki możecie mi polecić? Najlepiej z samsunga, ale czekam także na inne propozycje. Widziałam typu Microsoft Lumia co o nich sądzicie ? Z góry dzięki.

Gość gość
Nikt się nie zna na tel? :(

Gość gość
GoClever to uznana marka z Poznania

Gość gość
nokia 3310

Gość ernika
Ja mam telefon Sasmung Galaxy S7, jestem bardzo zadowlolna, parametry na super poziomie, poza tym telefon jest wytrzymały na zarysowania, można go spokojnie nosić w torebce bez obaw że coś sie stanie. Ambasador Marki Samsung.

Gość gość
ja używam goclever quantum 2 550 i chwalę sobie. największą zaletą jest dla mnie długi czas pracy baterii. Apki typu whatsapp czy messenger i wszystkie inne aplikacje na androida działają bez zarzutu. jest poręczny i dobrze wygląda. 2gb ram i lte. W bardzo przystępnej cenie. Pozdrawiam!

Gość ernika
Ja mam Samsunga S7 i jestem bardzo zadowolona, ma wszystkie funkcje z których korzystam, do tego telefon dobrze wygląda, jest zabiezpieczony bo ma czytnik linii papilarnych i szybko się łąduje. Ambasador Marki Samsung.

Gość gość
Polceam też fajne wytrzymałe telefony od Getnorda - mają takie za 400 zł jak i za powyżej 1000 zł więc zobacz sobie po prostu te modele. Moim zdaniem dla aktywnych osób to fajne propozycje z androidem. Sama nie jestem fanką flagowców więc omijałam je jak mogła zawsze.

Gość felllka
K10 lub Luna 2, to całkiem ciekawe telefony.

Gość arno
Polecam Getnordy, jak osoba wyżej. Miałem styczność z marką, miałem przyjemność przetestować również ich telefon i to naprawdę kawał porządnej roboty. Solidne materiały, dobre wykończenie, dbałość o szczegóły. Może bebechy nie imponują, ale to kwestia do czego potrzebny jest telefon.