Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na zakupach youtube

Polecane posty

Gość gość
A co to za wiocha ale galerie hahaha wieś tańczy i śpiewa

Gość gość
Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Ale wiocha ja p*****le

Gość gość
15:06 gdzie mieszkasz nie porównuj Namysłowa do dużych miast bo Namysłów to małe miasto i ps w Namysłowie w tym roku ma trzecia galeria handlowa powstać większa od tych dwóch

Gość gość
W Namysłowie od przyszłego roku mają budować nowoczesną obwodnice i hale sportową dużą i nowoczesną i w pełni wyposażoną jak w dużych miastach

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Co ci się w moim zdjęciu nie podoba?

Gość gość
Up

Gość gość
to neptyk w rurkach ta peasda

Gość gość
Up

Gość gość
To nie jest neptyk neptyk mieszka sto km od miasta namysłów w Częstochowie :P neptyk nereptyk ma blond włosy a ja czarne ps neptyk ma 25 lat ja 18 ps półtorej km od tych galerii handlowych w Namysłowie jest szpital w którym sie 23 lutego 1998 urodziłem

Gość gość
Up

Gość gość
To nie sa galerie tylko conajwyzej pasaze. W moim miescie sa galerie: dominikanska czy Arkady Wroclawskie. To sa galerie. A nie ten maly obskurny pasaz handlowy prawie jal bazar z chinszczyzna ;) coz.....jaka Osada taka Galeria hahahahah

Gość gość
Po co mi mówisz skoro znam Wrocław przecież Namysłów jest 60 km od Wrocławia a do Wrocławia bardzo często od dziecka jeżdżę Namysłów jest w kierunku Oleśnicy ps w Namysłowie I WROCŁAWIU PŁYNIE RZEKA WIDAWA

Gość gość
PS to znowu ja gość z okolic Namysłowa dominikańska i pasaż grunwaldzki oraz korona we Wrocławiu są żałosne a MAGNOLIA PARK JEST SUPER DO MAGNOLII CZĘSTO JEŻDŻĘ W KORONIE TEŻ CZĘSTO JESTEM ALE RZADZIEJ NAJLEPSZA JEST ALEJA BIELANY CZYLI NAJWIĘKSZY PARK HANDLOWY W POLSCE w bielanach wrocławskich pod Wrocławiem w gminie Kobierzyce ja do Wrocka często jeżdżę z różnych powodów nie tylko do magnolii więc Wrocław w miare znam najgorsza galeria handlowa we Wrocławiu to CH MARINO DO WROCŁAWIA TO MAM TYLKO OKOŁO GODZINY JAZDY

Gość gość
17 ;11 ile razy mam pisać że namysłów to małe miasto czemu ciągle porównujesz małe miasto do dużego co? spójrz ile mieszkańców ma wrocław (630 tysięcy) a namysłów 16 tysięcy więc proporcjonalnie namysłów ma bardzo dużo sklepów i niedługo będziemy mieć trzecią galerie handlową one jak na tak mały namysłów są duże proporcjonalne do wielkości miasta trzeba być tępym by tego nie rozumieć w przeliczeniu na mieszkańca jest dużo sklepów

Gość gość
boze jaki poyeb zglos sie do psychiatryka i zobacz sobie co ludzie w twoim wieku robia ida na studia itd pracuja i sie porownaj przegrywie widac to pewnie przez to gowno z pieluchy

Gość gość
Namysłów i Wrocław są podobnie stare i mają wspólną historie i rzekę widawe skoro mieszkasz we Wrocławiu to na sto procent słyszałaś o Namysłowie i mniej więcej znałaś namysłów i znasz browar namysłów znasz też połączone z Wrocławiem od strony Oławy Radwanice Siechnice gdzie są te szklarnie w siechnicach świętą Katarzynę marcinkowice a od Oleśnicy mirków i Długołękę

Gość gość
18:18 ja mam iść na studia? Przecież nie mogę bo jestem za tępy przecież z technikum i zawodówki mnie wywalili owszem mógłbym codziennie do Wrocławia pociągiem jeździć na uczelnie bo to półtorej godziny jazdy albo tam w internacie spać ale nikt mnie nie przyjmie po pierwsze a po drugie po studiach ludzie albo nie mają pracy albo kible myją lub jadą do Anglii na zmywak :P czemu ty mnie homocwelem wyzywasz? Czyli wydało się mieszkasz we Wrocławiu od kiedy ? Masz blisko przyjedź do mnie bede na stacji pkp w namyslowie czekać poznasz mnie osobiście

Gość gość
nie, na studiach to się chla i imprezuje a co jest po to juz nikogo nie interesuje wiec mozesz im tylko zazdrościć a po innych studiach na których nie da rady chlać praca akurat jest mało wiesz o życiu i tępy faktycznie jesteś.

Gość gość
odpisz i ps na lwowskiej we wrocławiu mam ciocie i nie jestem homocwelem tylko homoseksualistą ps czy psie pole we wrocławiu wg ciebie to zad***e wrocławia i dziura? mimo że tam mnóstwo nowych osiedli powstaje i jest główna droga przez długołękę oleśnicę namysłów którą przed wybudowaniem s8 jeździłem przez oławe też jeździłem

Gość gość
18:46 o co chodzi nie? PS na jakiej " dzielnicy" we Wrocławiu mieszkasz?

Gość gość
Gościu od homocwela a wiesz gdzie jest ulica białowieska we Wrocławiu? Ja tam do psychiatry jeżdżę co jakiś czas bo ona mi leki na depresje przepisuje jeśli nie wiesz to białowieska z rysią oraz legnicką graniczy a przecież jak wiesz na legnickiej jest magnolia park wiesz że po rozbudowie magnolii ona jest największą galerią handlową na śląsku?

Gość gość
Kurwa jaka to wiocha ten Namysłów bosze

Gość gość
Centrum Neuropsychiatrii NEUROMED 3,3 Opinie: 5 Białowieska 74A, Wrocław 71 350 17 80

Gość gość
niech cie wylecza z pedalstwa