Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na zakupach youtube

Polecane posty

Gość gość
Gościu od homocwela na jakiej " dzielnicy" we Wrocławiu mieszkasz? Nie wymiguj się od odpowiedzi ps tu na białowieską 74a jeżdżę na białowieskiej bylem już kilkanaście razy jeżdżę tam od półtorej roku do psychiatry CO się NAZYWA MAGDALENA KOTERWA KNIAŹ

Gość gość
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez WHO i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne to orientacja seksualna a nie dewiacja tego sie nie leczy w Polsce homoseksualizm jest legalny od 1932 roku aż do dziś

Gość gość
Przeczytaj komentarz z 19:03 pod twoim komentarzem

Gość gość
Wiesz że ja od kilku lat chce się wyprowadzić tylko codziennie zmieniam zdanie raz chce w Opolu raz we Wrocławiu wałbrzychu Krakowie Zakopanem gdańsku szczecinie Białymstoku Lublinie łodzi w Bieszczadach oraz w Suwałkach sejnach w Namysłowie krapkowicach Kędzierzynie Koźlu rybniku Katowicach bielsku białej itd ... Codziennie chce mieszkać gdzie indziej sam nie wiem już gdzie tyle jest fajnych miejsc w Polsce że trudno wybrać wczoraj chciałem mieszkać w warszawie a dziś mi się odwidziało i chce za granicą sam już nie wiem :-o

Gość gość
haha co to za nowe zaburzenie psychiczne z tym Namysłowem na tym forum :D skrajny patriotyzm lokalny maniakalno-obsesyjny???

Gość gość
Chciałbym rzucić to wszystko i wyjechać daleko choćby do Amazonii lub na mikronezje na oceanie spokojnym i być pod palmami :) chciałem też zamieszkać w kanadzie mam tam ciotki ale za bardzo ich nie znam bo je tylko dwa może trzy razy na oczy widziałem może bym Hiszpanie Australię czy Usa też wybrał tylko że do USA TRZEBA MIEĆ WIZE CHCE JEDNAK WYJECHAĆ ZA GRANICĘ BO MAM DOŚĆ POLSKI I PiSu

Gość gość
ps jak widzę w tv kaczyńskiego szydło czy te afery jak ewa tylman i beatę kempe to rzygać mi się chce po co o ewie tylman gadali w tv? kogo to obchodzi ? przecież dużo osób w tym czasie zaginęło a tylko o niej gadali gdybym to ja zaginął to media i prasa by sie nie zainteresowała dzisiaj telewizora nie włączyłem to cud wczoraj ostatni raz go włączyłem cud że wytrzymałem to mój odwyk :d musze też na kafe nie wchodzić aż ty zatęsknisz za mną :d

Gość gość
dzwonie do twojego ojca

Gość gość
Wiem jak zarobię na wyjazd za granicę pójdę do top model :D widziałaś mój filmik na pierwszej stronie jak się odbijam w szybie czy mam szanse wygrać teraz na poczekaniu na to wpadłem :P uroda się nie zmarnuje :D

Gość gość
PS nim zadzw:Dnisz to pytanie w jakiej części Wrocławia mieszkasz?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość mam nocną zmianę dziś
Ja jestem z Wroclawia i nigdy nie nazwalam Cie homocwelem. Obejrzalam film i skomentowalam, chyba po to zamiesciles. Pamietaj ze nie jedna osoba tu pisze ;)

Gość gość
I co o filmiku myślisz?

Gość gość
Mam nocną zmianę dziś xxx byłaś bądź przejeżdżałaś kiedyś przez namysłów?

Gość gość
Up

Gość nocną zmianę mam dziś
Nie. Ale mam rodzicow w Jeleniej Gorze i brata w Walbrzychu. Raz bylam w Opolu na festiwalu mozliwe ze przejezdzalismy przez Namyslow jechalismy noca w obie strony i spalam wtedy ;))) film spoko ale jak pisalam nie ma sie co tak chwalic tymi galeriami bo sa w Pl naprawde fajniejsze miejsca

Gość nocną zmianę mam dziś
Jesli to Ty pisales ze nie lubisz Kaczynskiego Szydlo i ciemnego ludu to mozemy kiedys wypic kawe we Wrocku ;))))) lub w Namysłowie hahaha

Gość gość
Wiem że nie ma się co chwalić bo galeria handlowa to nie atrakcja tak nagrałem bo juz nie mam pomysłu co nagrywać ps ale czy te dwie galerie jak na 16 tysięczne miasto czyli namysłów to są w przeliczeniu na mieszkańca i powierzchnię miasta są duże ? Namysłów ma mieć trzecią wiadomo że nie będą takie jak np magnolia park bo namysłów to małe miasto kojarzysz festiwal rockowy czochraj bobra fest w Namysłowie? Jak nie to wpisz sobie czochraj bobra fest youtube albo tu na kafe wyszukaj na wyszukaj na forum bo zamieściłem linki

Gość gość
Sorki, że nie na temat, ale szukam pomocy :D Nie wie ktoś z Was co może być przyczyną tego, że od wczoraj nie mogę założyć nowego tematu na kafe??

Gość gość
Zbanowali cie na zakładanie tematów ale pisać możesz napisz do administratora też tak miałem mam prośbę obejrzysz na pierwszej stronie w tym temacie filmiki i ożenisz czy ci się podoba?

Gość mam nocną zmianę dziś
Ja jestem przyzwyczajona do mieszkania w duzym miescie. Moi rodzice wyprowadzili sie do Jeleniej jak miala 20 lat ja zostalam we Wrocku wiec nie mam skali porownawczej.Ale jak pisalam wizualnie nie ma sie czym chwalic

Gość gość
Up