Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście być z facetem który pracuje jako sprzątacz?

Polecane posty

Gość gość

No ciekawe

Gość gość
jak kocham to pewnie,ale namawiałabym go na rozwój,praca u nas w kraju to i tak jedno wielkie dno

Gość gość
Ona kierownik a on sprzatacz. Dało by się to pogodzić?

Gość gość
Czy to.ważne? Pracuje? Pracuje. Fakt milionow nie zarabia ale nie siedzi pod sklepem nie pije piwska. Chuj z jego praca wazne sa uczucia, szacunek do niej, miłość, miliony gestów to ze jest ktos na.tym swiecie i Cie kocha, zawsze mozecie liczyc na siebie. Czemu w tym.chorym świecie pieniądze graja najwyższa role?!

Gość gość
Za gejów się nie będę wypowiadać, co do mnie, to jeśli to tylko praca przejściowa ze względu na jakieś zawirowania życiowe, a gość jest inteligentny, interesujący i ma zamiar tę pracę rychło zmienić, to tak, a jeśli jest sprzątaczem, bo tak już mu bozia przeznaczyła, to zdecydowanie NIE.

Gość gość
dla mnie najważniejsze czy mnie kręci,i czy lubię jego umysł,jak tak to możesz kopać rowy ,ale to nie przejdzie u materialistki wiec ten temat wybadaj sam jaki typ baby z Toba

Gość gość
Kiedyś miałem własną firmę, teraz pracuję fizycznie, utrzymanie terenów zielonych, plus różne prace dorywcze. Mojej kobietce to nie przeszkadza, ale ona to taki uczuciowiec, kocham, jestem dla niej dobry i to jej wystarczy. Ale materialistka pewnie by mnie pogoniła. Mała kasa i obciach.

Gość gość
dziś - piękna wypowiedź! Pozdrawiam.

Gość gość
materialistka tak,zresztą materialistki nie potrafią kochać :-) więc się ciesz że masz inną niż większość

Gość gość
dziś - mój facet też "fizyczny", ale jest tak wspaniałym, opikuńczym, delikatnym, czułym i zaradnym mężczyzną, że nie zamieniłabym go na żadnego innego! Liczy się szacunek i uczucia do drugiego człowieka i tyle! Pozdrawiam Pana od "terenów zielonych".

Gość gość
Na dłuższą metę na pewno nie. Jako seks partner na jakiś czas możliwe (jeżeli by się sprawdził w łóżku), ale to wątpliwe.

Gość gość
Niektórzy tu chyba lekko nie ogarniają, że bycie sprzątaczem/sprzątaczką łączy się z określonym poziomem intelektualnym, światopoglądem i bardzo wąskimi horyzontami, co da wielu kobiet byłoby nie do przeskoczenia.

Gość gość
dziś - nie do końca się z tym zgodzę.

Gość gość
gość 18.42 dokładnie to samo chciałam napisać

Gość gość
20:22 skoro się kochają to znaczy że ich umysły pasują do siebie,nie każdy bierze udział w wyścigu szczurów,nie każdy z takim zajęciem to prymityw,jesteś ograniczona szerokopogladowa babo

Gość gość
a prymitywa spotkasz i wśród prostych i wśród bogatych i zarządzających ,niewolnicy

Gość gość
"skoro się kochają to znaczy że ich umysły pasują do siebie" Po pierwsze, nie widzę tu ani jednego słowa o miłości, po drugie, jakby ich umysły "pasowały do siebie", to nie byłoby pytania :D PS. Widzę, że zabolało ;)

Gość gość
nie babino,mnie nie zabaloło ,napisał że jego kobieta to uczuciowiec,a nawet jakby nie napisał to powtarzam jak się kochają to pasują,ciebei zabolała prawda że tak naprawdę jesteś ograniczona,ja znam bezdomych i prostych i tych ze śmietan ,ale tak naprawdę jestem znawcą dusz ;-) i nie oceniam nikogo wg zawodu bo historie ludzkie sa różne

Gość gość
mogą pasować umysły ale facet czuje się gorszy i ma wątpliwości ,proste ?czy coś wyjaśnić jeszcze?

Gość gość
dziś Za to twoje myślenie jest daleko rozwinięte, i nie ograniczasz się do dzielenia ludzi na klasy, a może inaczej sorty wedle własnych spostrzeżeń. To że ktoś pracuje w firmie sprzątającej nie znaczy że jest prostakiem, niedorozwiniętym intelektualnie który patrzy przez pryzmat własnego "ja" ;) za to ci wyższej "klasy" społecznej mają niestety do tego tendencję.

Gość gość
Taki mezalians nie ma przyszłośći. Logiczne jest że np kobieta architekt niewiele może mieć wspólnego ze sprzątaczem. Inna sfera inne poglądy inny świat.

Gość gość
dziś - ja mam taką sytuację ( przyjaźnimy się ) i facet wcale nie czuje się gorszy! Powiem więcej, były sytuacje, że wprost zaimponował mi swoim wyczuciem sytuacji, elegancją i klasą, ale niestety, z klasą to trzeba się urodzić i żadne wykształcenie ani program telewizyjny "Projekt Lady/Man" nie pomoże! Pozdrawiam wszystkich "wykształciuchów" ( jestem jednym z nich ).

Gość gość
dziś - są w życiu sytuacje, które nawet nie śniły się filozofom takim jak Ty!

Gość gość
z zarozumiałymi babami lepiej się nie zadawać są interesowne,i powierzchowne choć myślą że sa głebią intelektu :-) ja lubię mądrych nie inteligentnych ,to jeszcze coś innego,niedostępny szczyt dla nawet tzw inteligentnych niewolnic

Gość gość
dokładnie ,są sytuacje :-) pozdrawiam prawdziwych wędrowców życia a nie marionetek z dyplomikiem którzy myślą że to wszystko

Gość gość
dziś fajny post :) tak właśnie jest

Gość gość
Dziękuję :) Również pozdrawiam ;)

Gość gość
Do tej pory nie miałam okazji zaznajomić się ze sprzątaczem czy nawet konserwatorem, a to chyba znaczy, że nie mogłabym być, bo takich nie poznaję.

Gość gość
zadna praca nie hanbi

Gość gość
Leon zawodowiec też sprzątał :)