Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w zakochaniu kobiety chodzi o to

Polecane posty

Gość gość

że ona czuje , że facet , będzie jej własnością , czyli - spełniał jej zachcianki i oczekiwania - przynosił do domu pełno kasy i jednocześnie mało pracował - cały czas ją zaskakiwał - odpowiednio zaspokajał ją w seksie i nigdy nie patrzył sie na inne kobiety - zrobił jej dziecko i realizował każde jej niekończące sie pomysły i zmiany w życiu rodzinnym , a jeśli nie dziecko , to wytrwale godził się na życie bez rodziny - był z nią do końca życia mimo coraz trudniejszego jej charakteru i słabnącego wyglądu

Gość gość
nie,nic na siłę:-) ode mnie można odejść w dowolnym momencie,miłośc jest słodka ,reszta nic mnie nie obchodzi

Gość gość
w zasadzie to mógłby też dużo pracować i nie pokazywać się mi na horyzoncie przed godz. 20 :) o dzieciach nie ma mowy pusiu

Gość gość
kobiety chcą osaczyć faceta i oplatać go jak wąż - dlatego Ewa posłuchała węża , bo go pragnie

Gość gość
Założycielu wątku mało wiesz o kobietach.

Gość gość
Ewa pragnela weza? nie, ona byla typowym babskiem - jak jest za dobrze, sielsko i spokojnie to zaczyna odp. i szukac wrazeń. tak, podziekujmy jej wszyscy - o ile wierzymy w bajki ;)

Gość gość
Okropnie złe i gburowate te kobiety, a Wam - Panom trochę trudno bez Nas żyć