Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kompleksy, ze jesteśmy gorszym narodem od Niemców

Polecane posty

Gość gość

łazimy po ściezkach rowerowych, ja także to robię. Leziemy na czerwonym, za kółkiem zachowujemy sie jak barbarzyńcy, wyzywamy się, wulgaryzujemy, Niemiec każde drzewo monitoruje, a u nas po ulewach leżą gałęzie połamane, w Niemczech słabe drzewo by wcale nie stało. Czy uważacie, ze Niemiec nami gardzi? Czy powinniśmy czuc kompleks? czy macie poczucie, ze oni więcej osiągnęli?

Gość gość
jak można się czuć gorszym od niemców przecież oni przerabiali ludzi na mydło i na abażury a teraz mają srających na ulicach uchodźców ja tam wole Polskę

Gość gość
mało się nie zadlawiłam rzygiem z obrzydzenia i nie pekłam ze śmiechu 'palec grzebalce' jezu, boże nie grzmisz, trener niemiec w d***e se grzebie i w jajach....

Gość gość
jak można się czuć gorszym od niemców przecież oni przerabiali ludzi na mydło i na abażury a teraz mają s********h na ulicach uchodźców ja tam wole Polskę

Gość gość
od wieków niemcy znani są jako zbrodniarze i prostacy

Gość gość
No to co powiecie na usa?

Gość gość
dla mnie Niemcy są ``podejrzeni``..

Gość gość
Niemcy mieli okres historii którego mogą się wstydzicć (I I II WŚ) ale bez wątpienia to kraj o wysokiej kulturze, tradycjach i imponującej gospodarce (najsilniejsza ze wszystkich krajów UE). My też mamy ciemne okresy w historii, antysemityzm i buńczućny nacjonalizm. Niewątpliwie na arenie międzynarodowej Niemcy cieszą się większym szacunkiem niż my i nie bez powodu.

Gość gość
Mieszkam w Niemczechod 10 lat i nie musisz miec kompleksow. Ja tam wole zyczliwych i goscinnych Polakow.

Gość gość
nie chcę w to wierzyć....chciałabym, by byli szlachetni jednak....

Gość gość
Dla mnie NIemcy mają coś nie tak z głową .. Nie wiem jak to wytłumaczyć , ale gdyby USa nie trzymało ich za jaja to już dawno napadliby na Polskę i umiesciliby każdego Polaka w Auchwitz.. USa ich powstrzymuje od napaści na Polskę

Gość gość
ale dlaczego niemcy mieliby chciec nas dorwać? po co? są niezyczliwi? tych, co ja ich spotkałam, byli mili, i dziewczyny i chlopaki, naprawdę... jestem taka ciekawa tych ludzi...tak się interesuję...