Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona11

depilacja wasika u kobiety

Polecane posty

Gość zmęczona11

Czy depilacja wąsika jest bolesna? Co ile należy powtarzać zabieg?

Gość żonatyja
Moja żona wkurza się na wąsik. Zastanawiam się czy nie zaproponować jej depilacji laserowej. Kupił bym też http://www.zenn.pl/ Jest to najlepszy krem przeciwbólowy na naszym rynku. Stosuje sie go chwilke przed zabiegiem. Znacznie obniża odczuwanie bólu. Myślę ze ten zabieg to dobry pomysł. Żona pozbędzie się z nienawidzonego wąsika, ja zyskam spokój. Nie mam pojęcia czy zabieg trzeba powtarzać.

Gość gość
koleżanka chodziła na plastry, nie wiem jak często ale gdzieś po pół roku skóra pod nosem zrobiła się jej inna niż na reszcie twarzy i to było widoczne, a potem jakieś wypryski więc uważaj z tą depilacją

Gość gość
Ja depiluję wąsik za pomocą depilatora świetlnego Philips Lumea. Zabieg bezbolesny, a z każdą serią wąsik jest coraz mniej widoczny.

Gość gość
Ja również depiluję laserem, korzystam z Panasonica ES-WH80-P803, efekty są zadowalające. Polecam.

Gość gość
Korzystam od kilku miesięcy z depilatora IPL Panasonica, stosuję go też na twarzy, rezultaty są bardzo zadowalające. Poza tym można go stosować do pach i miejsc intymnych. :)