Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowicz z południa

Łeba Ogrodowa 2 WIELKI PLUS!!!

Polecane posty

Zwykle tego nie robię, nikt nie robi, ale tym razem postanowiłem pochwalić gospodarzy i ogólnie całe miejsce, bo warto. W Łebie bywamy często, w zasadzie co roku, pokoje w tym kurorcie zwykle są drogie, albo okazuje się że pensjonat nie jest w Łebie a praktycznie na granicy z Nowęcinem (wieś pod Łebą, też fajna ale do plaży spory kawał drogi) nie tym razem!:) -przez telefon powiedziano nam że do plaży jest około 800m i rzeczywiście! Aleją świętego Jakuba prostą drogą bez jednego zakrętu dochodzimy do plaży. (to wielki plus bo w Łebie przez telefon każdy powie Ci że masz 10 minut spacerkiem do plaży) -POKÓJ PRZESTRONNY (wynajęliśmy pokój 3 osobowy z dostawką dla nastoletniego syna), czysty, z balkonem, z łazienką, na naszym piętrze niewielka kuchnia -pani Ania - zdaje się córka właścicieli, okazała się być bardzo miłą i konkretną osobą, pierwszego dnia załatwiliśmy wszystkie formalności, bez jakichkolwiek przykrych niespodzianek -CIEPŁA WODA co rano i co wieczór co niestety w Łebie nie jest regułą :( a jej brak to spory problem jeśli jedzie się na wczasy z dziećmi -pokój w pełni umeblowany - łóżka, stolik, krzesła, szafa, na balkonie też stolik z krzesełkami -PARKING ogrodzony, nie trzeba szukać miejsca na mieście -na podwórku huśtawka dla dzieci (nasze to akurat "stare konie" :) więc to nie atrakcja dla nich, ale warto wspomnieć ze gospodarze pomyśleli o maluchach -w razie niepogody pod OGROMNYM tarasem jest miejsce do grillowania (niestety się przydało) -stosunek cena/jakość wypada OK, nie jest bardzo tanio - 40zł/osoba + 15zł za dostawkę, ale jak na Łebę to rozsądna stawka -minusem było to że dostawka zajęła sporo miejsca ale trzeba być obiektywnym, wynajęliśmy pokój 3 osobowy dla czterech osób więc nie można mieć o to pretensji. Jednym słowem miejsce zdecydowanie godne uwagi, myślę że za rok tam wrócimy.

Gość wczasowicz z google
"przez telefon powiedziano nam że do plaży jest około 800m i rzeczywiście" No nie bardzo 800m, mamy takie czasy, że wszystko można w bardzo prosty sposób zweryfikować. Mapy Google pokazują 1.3 km w linii proste...

#wczasowicz z google masz rację, google nie kłamie, faktycznie jest o 500m dalej niż myślałem (XXI wiek mnie przeskoczył :)). Z fajnego miejsca na fajną plażę droga szybko leci :)