Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOŚĆ juz mam meża..ile można !

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 12 lat mam dosc,mamy dzieci ,byl czas gdy zrezygnowalam z pracy maz bys cholernie zazdrosny o wszystko. o kolegow o kolezanki ! On zarabia bardzo dobrze stwierdzilismy,że ja bede w domu a on bedzie pracowal. TZN ON ! stwierdzil. i tak zostalo. nie dogadujemy sie on..pracocholik i tylko tyle,że wygodne zycie ...o kase nie musze sie martwic ,o nic. ale mam juz dosc... czasem mam ochote skonczyc ze soba ...on maminsynek ! zawsze na 1 miejscu OD ZAWSZE mamusia. mnie dzis nazwal idiotka .ze nic nie robie itd .wogole strasznie mnie ogranicz tan ze nie podobaja mu sie moje kolezanki a wyjsc...juz wogole nie moge spokojnie .jak wyjde z domu to zaraz mowi,ze do kochanka,i potrafi sie tydzien nie odzywac. mamy silne charaktery ale czuje,że brakuje mi sil na to wszystko ! łatwo powiedziec odejdz... ja nie pracuje, dzieci tez male,on jakby ma wladze bo mieszkam U NIEGO . nie ma dokad isc .nie chce tak dluzej zyc. a WY ? zostalibyscie z nim dla wygody ? czy jednak wzieli sie w garsc i zmienili zycie calkowicie ? (ja go nie kocham ,on Twierdzi ze nie tak -ale jak mozna kochac kogos iobrazac,ponizac) :(

KOchana.. wkrótce nie wytrzymasz będzie sie w Tobie kuliminowala zlosc i jescze dojdzie do tragedii , sprobuj z nim porozmawiac na spokojnie- jak nic sie nie zmieni .. chyba szkoda dzieci warto moze pomyslec o separacji ?

Gość gość
1) jak bylo przed ślubem? 2) jak bylo przed dziećmi, ile ich macie i skoro taki byl przed dziećmi, potem po 1 dziecku, to czemu zdecydowalas się na kolejne?

Gość gość
1 przed slubem byl inny..poprostu inny czlowiek. mamy 2 coreczki , miedzy nimi 2 lata roznicy ,.zmienial sie cchyba tak strasznie jak poszlam do pracy.nagle okazal sie strasznym zazdrosnikiem,robil awantury jak wracalam pozniej z pracy chocby 15 minut.wogole jak tak nad nim mysle ..to on nienawidzi jak wychodze z domu,i nie akceptuje tego,że ja moge miec swoje,wlasne zycie !tzn wiecie..jakas przyjaciolke itd

Gość gość
No to przypraw mu rogi. Przynajmniej lepiej się poczujesz.

Gość gość
praca,psycholog a potem zastanów sie nad rozwodem