Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o wymagajacych kobietach (w lozku)

Polecane posty

Gość gość

tzn takie ktore mowia zrob tak, kieruja was, wymagaja przyjemnosci, zatracajace sie bardziej we wlasnej przyjemnosci niz starajace sie zaspokoic mezczyzne.

Gość gość
Myslimy ze facet co z taka sypia to debil i kobieta zaraz znajdzie innego.

Gość gość
Biorąc pod uwagę, że faceci zwykle myślą o sobie, a kobiety udają przy nich orgazmy, których nie mają latami, to nie ma w tym nic dziwnego.

Gość gość
Nie mysle ale wymagam takich kobiet. Ktore wiedza czego chca I maja cos innego niz kredki :)

Gość gość
Tak czy inaczej facet kiedy juz skonczy swoja ksiezniczke bedzie mogl sie zadowolic na wiele sposobow :)

Gość Antonówka z
a wolałbyś się domyślać co twoja partnerka lubi i czego pragnie a po roku by się okazało że nigdy nie miała orgazmu to tobie się wydawało że droga do niego wiedzie przez szyje a się okazuje że przez plecy?

Gość gość
A ty uważasz że każdy facet jest super kochankiem. No proszę cię. Wystarczy popatrzyć na wygląd niektórych 30-40 latków- glaca, wielki bebech przed sobą, niechlujny wygląd, ciuchy jak z gardła psa wyjęte, zęby zepsute, nieświeży oddech i to jest Casanowa.

Gość gość
wymagające omijam z daleka bo w kobiecie nie szukam swego pana ale niewolniczki

uważają że są bardziej wartościowe ważne niż mężczyzna? to nie jest chyba miłość i bliskość mięzy nimi Może bliskość z przymusu . Bo wartościowego faceta nie ma a ten jest najbardziej chodź jego poziom nie jest równy z nią coś w tym stylu lub nie wiem jakieś takie dziwne upodobanie?

Gość gość
wymagające mają nadmiar testosteronu i bardziej kojarzą się z mężczyzną niż kobietą i w dodatku rodzą gejów a nie chłopców

Gość Antonówka z
po czym poznajesz kobiety z nadmiarem testosteronu. masz papierek lakmusowy w oku i test DNA?

Gość alta78
A ty uważasz że każdy facet jest super kochankiem. No proszę cię. Wystarczy popatrzyć na wygląd niektórych 30-40 latków- glaca, wielki bebech przed sobą, niechlujny wygląd, ciuchy jak z gardła psa wyjęte, zęby zepsute, nieświeży oddech i to jest Casanowa. a powiedz mi co facet jest winny, że łysieje??? znasz takiego trenera Pepa Guardiolę???...on jest łysy, a jak go widzę w tv to tobi mi się miękko:)...więc niunia nie pisz pierdolin!

Gość gość
uważają że są bardziej wartościowe ważne niż mężczyzna? to nie jest chyba miłość i bliskość mięzy nimi Może bliskość z przymusu . Jednak nie z przymusu, skoro moj partner nadal ze mna jest. Zaden niewolnik z niego (no moze troche) ale lubi dawac mi orgazm. Jak czytam te historie kobiet, ze costam boli, ze mezczyzna nie slucha, ze seks z przymusu to az mi smutno.

Gość gość
'po czym poznajesz kobiety z nadmiarem testosteronu' no włąśnie po tym że jest wymagająca, chce rządzić i rozsadza ją energia.

Gość gość
... i ma się za inteligentną nad podziw

Gość gość
Wymagająca w łóżku kobieta, dba również o przyjemność partnera. Taka prawda, inaczej jest po prostu egoistką.

Gość gość
Ja jestem taka kobieta, zatracam sie we wlasnej przyjemnosci az dojde, a potem zaspokajam meza. Mysle, ze nie narzeka bo az krzyczy z rozkoszy.

Gość gość
99% polaczkow w lozku zaspokaja i mysli tylko o sobie