Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce wyjechać do pracy za granice

Polecane posty

Gość gość

Witam tak jak w temacie chce wyjechać do pracy za granicą mam 20 lat wykształcenie średnie, pracy brak , jedynie mogę załapać się na jakiś marny staż ale to dopiero za jakieś pół roku dlaczego wole wyjechać za granicę każda praca mi odpowiada byle żeby była. Czy jest ktoś w stanie pomoc znam angielski na poziomie podstawowym, niemiecki podstawowe zwroty, ktoś coś wie i może pomóc.

Gość gość
Kolejny po wsbzdecie do podcierania niemieckich d/u/p :D trzeba było sie uczyc a nie rzucac w szkole kamieniami BUEHEHEHEHHEHEHEEEEEEEEEEEE :D

Gość gość
Nie konczylam wsbwzdetu jak to nazywasz a poza tym nie wszystkich stać na studia po których i tak nie ma pracy

Gość gość
Bingol jak zwykle się udziela nara c***u

Gość gość
Jedź do Malmö. Tu jest pełno pracy. Zarobisz na początek 20.000 skr. (Ok. 10.000 zł).

Gość gość
Jedź do Malmö. Tu jest pełno pracy. Zarobisz na początek 20.000 skr. (Ok. 10.000 zł). x Tak! Wszyscy Polacy na Zachod! tam pełno pracy nawet dla absolwentów wsbzdetów! Zarobki na poczatek ok 10.000! A koszty zycia minimalne! Raj na ziemi! UE czeka na was! Jestescie Polacy jedyna nadzieja! Tepy idiota:D

Gość gość
Nie masz pracy u siebie, to zmien na miasto gdzie jest. Nie wyjezdzaj na emigracje bez dobrego fachu i jezyka, bo nie warto, to juz nie te czasy.

Gość gość
Jak chodzi o pracę to tylko Szwecję polecam. Wynagrodzenia względnie dobre, koszty życia niskie domu bliziutko jak coś a ludzie przyjaźni Polakom. Teraz potrzeba ludzi z branży budowlanej bo Szwedzi cały czas budują robią renowacje a fachowców brak. Nawet na zbiorach można doskonale zarobić. Przyjeżdżają zbieracze aż z Tajlandii bo Szwedzi sami nie chcą tej pracy.

Gość gość
Nastepny qrwa fantasta :D W turbanie juz nie chodzisz przypadkiem?

Gość gość
JAK CHCESZ WYJECHAC DO NIEMIEC TO SIE ODEZWIJ

Gość gość
Z tego co ja widzę to najłatwiej dostaniesz pracę w Szwecji. Wynagrodzenie godziwe a ceny w porównaniu do innych państw UE do przyjęcia. Kiedyś Szwecja była droga ale już nie dziś.

Gość gość
Holandia albo Szwecja ale wybrała bym bogatszą Szwecję. No i ludzie przychylni Polakom. Na początek masz pewne 20.000 skr /rączkę czyli ok 10.000zł.

Gość gość
Tak! Wszyscy Polacy na Zachod! tam pełno pracy nawet dla absolwentów wsbzdetów! Zarobki na poczatek ok 10.000! A koszty zycia minimalne! Raj na ziemi! UE czeka na was! Jestescie Polacy jedyna nadzieja! Tepa idiotka :D

Gość gość
EJ JOB często szuka pracowników, wyjazdy do Niemiec i praca w charakterze opiekunki osób starszych, dobrze płacą i wszystko zapewniają

Gość gość
jedz do niemiec podcierac du/py helmutom swinio :D i

Gość gość
Nawet podcieranie d**y niemcom jest lepsze niz bycie pasozytem wiejskim ktory bez pracy leje stara matke zeby oddala rente na piwo. A potem siedzi taki na kafeterii, klamie ze ma rodzine po tym jak mu sie emigracja nieudala bo jest przyglupem I tyle. Oj oj oj,.... zadna praca nie hanbi- nierobstwo I lamerstwo owszem, wuefisto.

Gość gość
Ja pracuję w Sztokholmie jako sprzątaczka bez znajomości języka. Mam 50 zł/godz na rączkę. Jest dużo pracy w tej branży. Łatwo znaleść domki za 250 zł/5 godz pracy. Za dojazd nie płacą.

Gość gość
19:25 Tam tyle k****om placa, wiec sprzataczce placiliby tyle samo , no jasne

Gość gość
A kogo w Polsce obchodzi ze jestes dla szwedów wycieruchem za bezdurno i kiblomyjem. Przeliczasz swinio na złotówki to przelicz tez sobie ceny wynajmu swionio, zywnosci i mieszkan. Kurfa mac nastepna gwiazda forum kolejna uebana analfabetka. Trzeba było sie uczyc, wasz wsbzdet gó/wno wart:D

Gość gość
Mylisz się ponownie, ale mnie to nie przeszkadza.

Gość gość
50 zł/godz dla sprzątaczki to jest normalna stawka netto. Życie (jedzenie) kosztuje m.w. tyle co w PL. Opieka lekarska, wynagrodzenia, emerytury o niebo lepsze. Szwecja to absolutnie najlepszy kraj europejski na osiedlenie się. Ale rób co chcesz. Mnie to jest obojętne.

Gość gość
Tak, to prawda.

Gość gość
Goowno prawda emigracyjny pazdzierzu. Bol dopki znowu masz ze Polacy w Pl sobie radza. Trzeba było sie uczyc a teraz pomywaj szwedzkie kible.

Gość gość
Znowu się mylisz. Żal ci nie? 50 zł/godz to ty będziesz zarabiał za 50 lat o ile dożyjesz. Wtedy będą takie stawki w PL. Ale szwedzkiej emerytury nigdy nie dostaniesz. Dla ciebie będzie polska za 800zł/mies (o ile w ogóle coś dostaniesz). Czyż to nie jest piękne?

Gość gość
Taa emeryture dostaniesz, za 30lat bedzie 3 wojna swiatowa głupku.

Gość gość
Za 30 lat ciebie nie będzie. Uwolnisz świat od twojej nędznej obecności.

Gość gość
jeśli choć trochę znasz niemiecki, to może praca w charakterze opiekunki osób starszych w Niemczech? Taka praca za granicą to o wiele lepsze dochody niż tu no i sporo pomagają - http://pflegerin24.pl/

Gość gość
tez myślę,że o wiele lepiej, jesli to agencja pracy za granicą się zaopiekuje takim pracownikiem. Jeśli chodzi o pracę w Niemczech ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z http://ewiko.net/