Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, tak szczerze... Potrafiłybyście być z niepełnosprawnym?

Polecane posty

won ode mnie, bo za obrażanie krula i przekazywanie dalej zlewaczonej zdebilałej interpretacji jego słów to kopa w jaja możesz jedynie ode mnie zarobić, gnoju

akurat chuj mnie obchodzi, kogo się pokazuje w tv, jak jakiś niepełnosprawny chce być pokazywany w tv, bo jest niepełnosprawny, to też on mnie chuj interesuje. zrozumiano, melepeto?

Gość gość
Dla pełnej jasności - uważam, że takie podejście Ko/rwina do osób niepełnosprawnych jest OBURZAJĄCE

Gość gość
No i JKM ma rację

moment... a nie jest dla Ciebie oburzające to, że lewacy ciągną zyski z upokarzania niepełnosprawnych poprzez DEMONSTROWANIE ich kalectwa w tv całemu światu?:O

Gość gość
akurat ch*j mnie obchodzi, kogo się pokazuje w tv, jak jakiś niepełnosprawny chce być pokazywany w tv, bo jest niepełnosprawny, to też on mnie ch*j interesuje. x O, fałszywa dziewica brokułinside pokazała swoje prawdziwe oblicze :o

Gość przerost tresci nad forma
z tymi paraolimpijczykami to jedyne z czym k***in ma rację. albo ktoś się nadaje do sportu albo nie, ludzie udaja chorych aby medal dostac to kuriozum. idąc tym tokiem nalezałoby w biegach długodystnasowych dawqc medale oddzielnie bialym oddzielnie czarnym, mieszkancy afryki powinni miec swoje olimpiady zimowe itd. skoro wyrownujemy szanse. jak ktoś nie ma predyspozycji do bieganai wszystko jedno czy dlatego że ma krótkie nogi czy nie ma ich wcale albo jest za gruby aby biegac to po prostu nie bierze w tym udzialu a nie na sile robi sie dla niego zawody bo on tez sie stara. za staranie to sie dzieci nagradza a w sporcie albo sie jest najlepszym albo nie. paraolimpiady dla 70 latkow by wypadalo zrobic oni tez chca cos wygrac. jest wiele miejsc gdzie sie moze wykazac osoba niepelnosprawna wspomniane przez k***ina szachy i za to dawac im medale a nie trzeba na sile robic z niej np. biegacza. zycie jest niesprawiedliwe i trzeba sie z tym pogodzic.

gosciu probujesz wytlumaczyc debilowi ze jest debilem dopóki nie zrobia z tego dyscypliny olimpijskiej daj sobei spokoj wyborca korwina i tak nie zrozumie ze to debil.

Gość gość
Nikt mi nie płaci, bezinteresownie walczę o prawdę.

niepelnosprawne tygrysy ktore nie potrafia sobie upolowac pokramu nalezy dokarmiac ? cos malo k***inowska logika .

Gość gość
Broken, nie wstyd Ci pisać z gimnazjalistami? Mogłabyś być ich ciocią, albo babcią. Marnujesz życie na cafe. :( Już lepiej poczytaj coś fajnego albo wymyśl sobie jakieś fajne czasochłonne hobby.🌻

Gość gość
Moglybyscie byc z facetem ktory nie ma palcow ?