Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza z zonatym

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda, dalam sie wciagnac w romans, pokochalam go jak nikogo wczesniej, straciłam z nim dziewictwo a teraz cholernie przez niego cierpie ale nie o tym bd pisac. 2 tyg temu spalam z nim w dni plodne, stosunek przerywany, dlugo to trwalo i na rozne spodoby ale nie skonczyl we mnie. Od jakiegos czasu mam rozregulowany okres ale powinnam go juz miec a zamiast tego mam objawy jak na okres, bolace piersi, biały gesty sluz, rano i czasem w dzien nudnosci a teraz zgage. Cholernie sie boje bo postanowilam to zakonczyc. Jesli to ciaza to bd afera na cale miasto

Gość gość
idiotka, ja przez 7 lat nie spalam bez gumy ze swoim a jak pekla to od razu lecialam po tabletke do gin. a ty takie rzeczy odp*****lasz Marian :D

Gość gość
naiwna autorko ... i bedzie cudny dzidzius :-)

Gość gość
Autorko po co ci to bylo

Gość gość
Prowo

Gość gość
Chciałabym żeby to byla prowokacja ale niestety nie jest. Boje sie isc po test. Poczekam jeszcze kilka dni jeśli okres nie przyjdzie nie bede miala wyboru..

Gość gość
Michal ogarnij sie gimbusie

Gość gość
Spokojnie młoda nic nie wskazuje żebyś była w ciąży a rozlegulowanie okresu jest spowodowane rozpoczęcie współżycia, trochę żle że twój pierwszy partner jest żonaty taki romans prawie zawsze kończy się niestety źle dla dziewczyny w sumie to ochromoliłabym tego wyrachowanego drania. Trzymaj się młoda