Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do polakow mieszkających w angli

Polecane posty

Gość gość
Noo wracacie cwele do PL juz niedługo. Wszyscy. Brexit faktem cwele:D pomachamy wam na lotnisku w PL na przywitanie garomyje:D

Gość gość
Jak my wrócimy to ty bingol stracisz pracę bo cię wyleją na zbity pysk tak jak to zrobili w UK. Tłumoków takich jak ty nikt nie potrzebuje.

Gość gość
Wuefisty nikt nie wylał tylko sam wrocił bo team leaderom dobrze płaca ale byle osrus z PL sie do liderowania nigdy nie nada taka prawda.

Gość gość
dokładnie, wrócimy i zabierzamy wam prace bingolskie cioty :D wtedy wy bedziechcie chcieli spierdalac do uk no ale bez jezyka już was tam nie wpuszcza i bez zadnych umiejetnosci :D :D bo bingol ma niepelne podstawowe ale może to się zmienić za kilka lat jak pojdzie do szkoły bueheheheheheh :D najpierw podstawowka dla doryslych, później gimnazjum i liceum i może wtedy wyjdziesz na ludzi przygłupie :D :D :D :D jahhahahahahahahaah nigdzie cwelu nie wracam, ja jestem tu rozchwytywany jeśli chodzi o prace :D nigdy mnie stad nie wykopią :D

Gość gość
Ja tam nie widzę żadnego zagrożenia ze strony nowych migrantów, nikt mi pracy nie ukradnie bo malo który tubylec dorównuje mi kwalifikacjami a co dopiero jakiś migrant który przyjechał natrzaskać kasy...no jakbym była kelnerką czy sprzątaczka to co innego.

Gość gość
otwarty rynek i przeplyw osob bedzie nie zmieniony, UK za duzo by na tym stracila. zreszta oni sami chca miec status jak Norwegia, a Norwegia ma otwarty rynek pracy i na dodatek strefe shengen ( UK nie ma w shengen ;) )

Gość gość
Do końca roku nie wprowadzają żadnych zmian wiec można spokojnie jechać i pracować A nawet jeśli wyjdą z uni w 2019 roku to i tak polacy będą wyjeżdżać, bo przed 2004 wiele osób z polski wyjechało i nie mieli żadnych problemów. Jak to mówią kto chce znajdzie sposób a kto nie chce znajdzie powód. Pozdrawiam wszystkich Polaków w Wielkiej Brytanii i życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
A nawet jeśli wyjdą z uni w 2019 roku to i tak polacy będą wyjeżdżać, bo przed 2004 wiele osób z polski wyjechało i nie mieli żadnych problemów. xxx mieli i to bardzo duże!!! łącznie z aresztem jak zostali złapani przy pracy na czarno!!! były deportacje i kary finansowe - znam osobiście kilka takich przypadków