Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntekJ

Mieszkanie Wrocław

Polecane posty

Gość AntekJ

Od jakiegoś czasu zacząłem razem z żoną interesować się zakupem mieszkania. Chcielibyśmy aby to mieszkanie było z pierwszej ręki. Aktualnie mieszkamy u rodziców na Psim Polu, oby dwoje pracujemy na Krzykach, więc chcielibyśmy przeprowadzić się bliżej naszego miejsca pracy. Zastanawiamy się nad mieszkaniem 2-3 pokojowym. Co myślicie w ogóle o tej części miasta? Możecie polecić jakieś konkretne miejsca gdzie warto rozejrzeć się za mieszkaniami?

Gość Milenaes
Moi znajomi kupili mieszkanie na osiedlu Cafe Południe. Pokazywali mi w sieci te mieszkania, więc na pewno znajdziesz. Za każdym razem jak ich odwiedzam jestem zachwycona tym miejscem. Jest prześlicznie. Żona będzie zachwycona na pewno. :)

Gość RepublikaWnętrz
Milenaes bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Również polecamy nasze osiedle - Cafe Południe. Więcej informacji na naszej stronie internetowej www.republikawnętrz.pl .

Gość marcia44455
Milenaes okolica faktycznie ładna okolica - Krzyki :) Też ogoladam tam mieszkania. Cicho, spokojnie. Fajne miesjce:)

Gość RepublikaWnętrz
@marcia44455 Jak najbardziej, Krzyki to bardzo dobra i uniwersalna lokalizacja. Jest odpowiednia zarówno dla studentów, jak i rodzin z dzieciakami :) Na Krzykach jest bezpiecznie, zielono, spokojnie... Idealnie! Wszystkim zachwyconym Krzykami polecamy naszą inwestycję Cafe Południe!