Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś osoby homoseksualne?

Polecane posty

Gość gość

czy mieszkają z partnerami i jak otoczenie je odbiera?

Gość gość
tak, w moim bloku mieszkaja dwie lesbijki. mlode fajne dziewczyny nikt problemu z tym nie ma. z pieskiem czasem je widze to patrze na nie i widze jakie usmiechniete chodza to im sie krzywda nie dzieje raczej.. mi by tez nie przyszlo do glowy zeby kogo palcami wytykac,do lozka nikomu nie wchodze.

Gość gość
Znam - moja siostra jest lesbijką :) Najpierw rodzina była w szoku (ja nie, bo czułam to), ojciec cyrki robił o jej partnerkę, a teraz razem winko piją co drugą niedzielę i nikt problemu z tym nie ma bynajmniej. Najgorzej jest sie ukrywać i kłamać.

Gość gość
przepraszam że tak zapytam ale nie ukrywasz tego że masz siostre lesbijke? przed obawą co znajomi powiedzą?

Gość gość
up

Gość gość
Ja znam. Mam pełno przyjaciół gejów, ale mieszkam w Danii :-) A no i jestem dziewczyną :-)

Gość gość
nie wiem jak wy poznajecie takie osoby bo ja nie znam żadnych

Gość gość
geje wyjechali do Francji i mieszkają razem z musułmanami dzieląc z nimi radość i szczęście

Gość gość
co myślicie o homoseksualistach? facetach i kobietach?

Mój najlepszy przyjaciel- wspaniały człowiek-jest gejem.:) Znam też parę innych osób homo-poszczególne osoby różnią się od siebie tak samo jak i heteroseksualni;)

Gość gość
GGGB vel Him aka mun - jasne, przecież Ty nie masz przyjaciół ! wychowujesz rozwrzeszczane bękarty, a jak tylko pójdą spać pierdzisz na Kafeterii kłamliwa krowo !

Gość gość
przeszkadza wam to że ktoś jest homo? jak ludzie reagują na nich i czy sami sie ukrywają czy otwarcie mówią o swojej orientacji?

Gość gość
up

Gość gość
Ja jestem homo i szczerze mówiąc znam bardzo mało osób z mojego kręgu seksualności.. może z 15 osób? W tym moja kuzynka, o czym dowiedziałam się dosyć nie dawno :P Ogólnie powiem, że kryję się z tym.. jestem w związku z cudowną dziewczyną 8 miesięcy. Moi rodzice to straszni homofoby.. gdyby dowiedzieli się o tym, to od razu pakuję walizki i do widzenia (myślę, że mając 16 lat jakoś nie poradziłabym sobie z taką sytuacją :P ).