Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę niestety zostać prostytutką bo nie mam za co żyć i sobie nie radze w życiu

Polecane posty

Gość gość

tak jestem szmata i kurwą i co z tego? po co mi szanowanie siebie jak jestem na dnie ? musi mi ktos pomoc bo nie wiem co mam zrobic, rodzina ? moja rodzina to najgorszy typ polactwa, obrzydliwi hipokryci, obludnicy, bydlaki, śmialiby sie gdybym zdychala z głodu na ulicy :O musi mi ktos pomóc zebym się mogła ''odbić'' niestety

Gość gość
Nie masz wykształcenia, żeby postarać się o dobrą pracę? Jest wiele sposobów zarabiania pieniędzy, nie szmać się.

Gość gość
Podaj numer konta to ci wyślę 100 zł na zakupy

Gość _ff_
O matko, nie dramatyzuj. To tylko obciąganie druta... Za dużo kobiety filozofują ;).

Gość gość
ja chętnie tobie pomogę , wiem wiele o tym świecie . Lepiej porzuć ten zamiar o którym wspomniałaś , gdyż z ciebie wyjdą kiedyś dzieci które dadzą ci wiele radości a ich zdrowie wiele zależy od niewinności . Warto szanować siebie aby być rycerką na tym świecie . Możesz zarejestrować się w urzędzie pracy i tam zapisz się na kurs obsługi kasy fiskalnej w markecie . Mają oni obowiązek przyjąć każdego . Nie wiem jakie masz wykształcenie ..

Gość żw24
wszystko jasne, taka rodzina to do d**y wzorce ;/ ale jest mnóstwo możliwości na to, żeby wyżyć, w tym kraju nawet bez kompetencji i jeszcze coś odłożyć, nie wierzysz? spójrz na Ukraińców, którzy u nas zapierdzielają często za stawki, które nawet dla głodnego Polaka są skandaliczne i po co? żeby jeszcze parę złotych wysłać na Ukrainę... Się w głowach od "dobrobytu" przewraca, a jak się Polacy rozleniwią jak serio dołączymy do grona państw zamożnych? To droga po linii najmniejszego oporu, jeśli jeszcze się w to nie wpierdzieliłaś, to przemyśl to sobie jeszcze ze 30 razy czy nie ma innej możliwości ;/

Gość gość
i DLATEGO DROGie dzieci droga mlodziezy trzeba się uczyć interesować swiatem otoczeniem kulturą polityką rozwijać zaiteresowania i pasje uprawiac sport fitnes może numizmatyka może filatelistyka albo cokolwiek byle nie skończyć tak jak ^^^autorka

Gość gość
Głupota zostać prostytutką.Znajdą cie w rzece w czesciach od poludnia do morza o ile rozpozna rodzina.Kto wie z kim się zadajesz ?Nikt bo t a jemnica i w tym problem.Przestepcy sutenerzy i bandyci oraz handlarze kobietami będą mieli niezły ubaw ciebie.

Gość gość
Zostan policjantka

Gość gość
Oj tam d***** czy zona kazda robi to dla kasy i za kase. Nie jestes jedyna kobieta ktora sie prostytulowala prostytuuje i bedzie prostytuowac.

Gość gość
16:32 w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j

Gość gość
oj juz nie przezywaj jaka to jestes poszkodowana przez los że az musisz sie kurwic :D Autorka to zwyczajną leniwa tępaczka, dla której ciągniecie laski to jedyna rzecz do której się nadaje. Nie była nawet tyle lotna zeby nauczyc sie prostego zawodu to zostaje wypinanie dupy i życie na marginesie społecznym.

Gość gość
rozumiem Cię Autorko, ja mam z kolei tak, że chyba nie nadaję się do żadnej pracy :( i piszę całkiem szczerze... nie wiem co mam robić w życiu i z czego będę żyła kiedyś jak zostanę sama na świecie... U mnie jest taki problem, że jestem strasznie nieśmiała, boję się ludzi, nie umiem z nimi rozmawiać, nie umiem być wyluzowana. Nie nadaję się więc do żadnej pracy z ludźmi bo tylko się męczę. Zresztą wszystko po mnie widać. A co gorsza to nawet do pracy fizycznej się nie nadaję, bo jestem słaba fizycznie, a teraz wszędzie trzeba biegać, dźwigać. Nie ustoję też za długo w jednej pozycji, bo zaraz mdleję. Nie wiem co ze mną będzie, jestem zalamana... Aha na prostytutkę też się nie nadaję nawet bo nie jestem dobra w tych sprawach. Zresztą nie potrafiłabym tak uprawiać seks z obcym chłopem, bym sie porzygała chyba...

Gość gość
Czy można być zwykłym leszczem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny itp ? .