Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się nowotworu? w waszej rodzinie były przypadki zachorowań na raka?

Polecane posty

Gość gość

Podobno zdecydowanie bardziej narażeni SA ci , których bliscy chorowali na nowotwór, choć wiadomo ze zachorować może każdy, boicie się?

Gość gość
niestety nie. wszyscy w mojej rodzinie żyją po 80-90 lat :(

Gość gość
Moja babcia odeszła na raka trzustki, więc trochę się boję.

Gość gość
u mnie wszyscy na raka umierają, ale już wolę umrzeć na raka niż na wojnie dostać siekierą od ukraińca :o

Gość sdfrt34345343
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
Zbilansowana i zdrowa dieta oraz aktywność fizyczna i abstynencja to se długo pożyjecie na tym świecie!

Gość gość
U mnie umieraja na choroby krążenia to tez bardzo groźne

jak masz pomutowane geny, to nic ci nie da ani bieganie, ani superzdrowe żarcie, niestety chociaż oczywiście nalezy żyć zdrowo sory za capsa, nie chce mi się przepisywać jeszcze raz

Gość gość
U mnie każdy umiera na coś innego, więc pewnie też będę miała swoją zindywidualizowaną śmierć. Kilka osób zmarło "ze starości".

Gość gość
Brat mojej mamy zmarł na raka jamy ustnej ale wiem ze to nie było dziedziczne tylko z zaniedbania. Cale życie nie leczył zębów, zeby chociaż je wyrwał ale on tak chodził ze zgnilymi i popsutymi aż porobily mu się torbiele na dziaslach a z dwóch rozwinąl się nowotwór, bardzo cierpiał, po operacjach nie miał polowy twarzy a i tak zmarł szybko

Gość gość
Te swoje pierdoły o bieganiu między książki wsadź. Stres ,chemii w żarciu po uszy,i geny wystarczą. I pisze ci to chora na raka trochę już wiem o tym.Trudno na kazdego trafić może.

Gość gość
Ile masz lat i jaki nowotwór?

Gość gość
Teraz 44 nowotwór piersi w wieku 40lat.Mama nowotwór w wieku 69lat,ciotka,kuzyn itd.

Gość gość
Chemii w żarciu...to jedzcie droższe jedzenie, czytajcie składy, starajcie się jak najczęściej sami przyzadzac posiłki ze zdrowych produktów a nie kupujcie tanie gotówce. Zrecie za przeproszeniem parówki z biedronki za 5.99 za kilogram, mrożone pierogi za 3 zł, pasztety po 1 zł i macie pretensje że od zarcia chorujecie na raka? A czego wy oczekujecie od zarcia za grosze? Pełnowartościowych składników?

Gość gość
Moja mama dokładnie przebadana, lat 80, ZDROWA JAK RYBKA. Ja też.

Gość gość
Spadek po mnie dostanie tylko mąż, i to taki, wobec którego nie będę miała żadnych podejrzeń. Kto nie chce sie wiązać, niech NA NIC NIE LICZY :p

Gość gość
O jej to młodo zachorowalas. A mogę zapytać jakie mialas objawy? Sama wyczulas jakiś guzek?

Gość gość
są gorsze rzeczy niż rak... z raka jest szansa wyleczenia ale są schorzenia, z ktorymi czlowiek męczy się cale zycie i nie ma na to leczenia

Gość gość
Wiesz w Polsce nie grozi ci że go znajdą więc trzeba samemu dopuścić myśl że mnie też może spitkać.Tak sama znalazłam.

Gość gość
W Polsce ciężko z leczeniem o rehabilitacji czy psychologu nie wspomnę.Masz raka i myśl co chcesz.

Gość gość
A czulas się jakoś gorzej przed diagnozą?

Gość gość
Rak w większości nie daje objawow a przynajmniej nie takie by je z nim powiązać.Bo zmęczenie przypiszesz przepracowaniu,gorsze samopoczucie pogodzie i ciśnieniu.

Gość gość
No ale chyba jest ból w miejscu w którym rozwija się rak?

Gość gość
U mnie nie było

Gość gość
Wiec szczęście w nieszczęściu ze wykrylas go w miarę szybko i żyjesz. Życzę zdrowia

Gość gość
UP

„Jest tylko jedna choroba: nieprawidłowo funkcjonujące komórki ciała i są dwie jej przyczyny: niedobory witamin, mikroelementów i enzymów niezbędnych do prawidłowego metabolizmu oraz zanieczyszczenie organizmu toksynami” – Raymond Francis Więc trzeba jest wartościowe jedzenie i się nie truć. Jest taka seria filmów jak Prawda o raku w gość Ty Bollinger w materiale prowadzi wywiady z wybitnymi naukowcami, badaczami, lekarzami oraz pacjentami chorymi na raka, którzy zapobiegają, leczą i zmagają się z nowotworem. Dowiedziesz się o najlepszych kuracjach i protokołach, które nie szkodzą twojemu organizmowi od wiodących lekarzy z całego świata. http://szczepienia.wybudzeni.com/prawda-o-raku/