Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote na seks ale wiekszosc facetow mnie odraza

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat nie ma nikogo od pol roku,mam wielka potrzebe i ochote na seks, ale zupelnie nie umiem sie przespac z facetami obcymi, takimi z internetu lub takimi ktorych znam i sie zalecaja, wszyscy mnie odrazaja, nie moge sie podniecic jak pomysle o ktoryms z nich a mam cholerna chcice i jest to nienormalne bo nie moge sie skupic na nniczym w pracy

Gość gość
prześpij się z kobietą nikt tak dobrze nie wypieści cip/ki jak druga kobieta

Gość gość
autorko mogę ci zrobić masaż pleców co ty na to

Gość gość
kiedys sie przespalam, nic specjalnego, a z kobietami tez jest tak, te ktore mi sie podobaja nie sa lesbami a te ktore mi sie zupelnie nie podobaja wrecz odrazaja, maja jakis bezndziejny pociag przez co jeszcze mnie mam ochoty na eksperymenty czemu nie potrafie sie przelamac, chyba oszaleje zbraku seksu

Gość gość
Autorko mam dla ciebie prawdziwego ogiera czeka na ciebie w stajni

Gość gość
albo wszystkich porownuje do mojego bylego partnera

Gość gość
zastrzel sie kobieto

Gość gość
bo co? naprawdę penis to nie jest nic ładnego /estetycznego. ładne to sa kobiece piersi i posladki. sorry, ale taka prawda.

Gość gość
Prawda jest taka że polscy faceci są brzydcy. Mi się podoba może 1 na 30. Za to kobiet jest pełno pięknych. Nie dziwię Ci się, przystojniaka który nie ma w sobie niczego obrzydliwego jest b. trudno spotkac w Polsce.

Gość gość
Mam to samo, nawet do łóżka się nie nadaja. Nie mówiąc o jakimś wyrazie szacunku po w postaci kwiatka lub czekoladek. Kup sobie wibrator

Gość gość
jak juz nie jest ladny to przynajmniej niech bedzie meski, czy ja chce duzo? mnie nie podnieca wyglad a osobowosc, jak facet ma jaja i jest facet to chocby mial 160 w kapeluszu to bedzie seksi ciezko to pojac faceci, jeszce raz powtarzam podnieca osobowosc a nie koszula w kratke i najnowszy zegarek

Gość gość
jaki wibrator najlepszy? raz sie przespalam z chlopakiem ktorego znalam pare dni, ale mial prawie 19 lat, byl mlody, czysciutki, pelen idealow w glowie, reszta sie nie nadaje naprawdejakcys tacy

Gość gość
Za to cycki polskich kobiet są wielkości orzeszków albo mandarynek a usta wąskie małe oczka wiecznie wredna mina macie w sobie tyle sexu co stara zaschnięta kupa

Gość gość
Bo jesteś mało romantyczny sieroto, kobietę trzeba rozpalic

Gość gość
jutrotu wroce, ale dzis ide spac o chyba sama sobie zrobie dobrze dziewczyny samotne postne do jutra

Gość gość
Nie znam się na wibratorach, ja bym sobie kupiła taki żelowy. Mam zamiar

Gość gość
ohoho tylko ze jak pisze ze penis to nie jest nic ladnego to nie znaczy ze poszukuje modeli. nie. kazdy penis kawal miesa zylastego pod skora jak po zoltaczce nie wyglada zjawiskowo. jest to dla mnie neutralna czesc ciala jak o******ca. moze widzialam kilka na zdj ktore bym uznala za ladne. nie wiem. tak juz mam. bardziej mnie kobiece ciala podniecaja. ich twarze, uroda.

Gość gość
Orzestan pieprzyć Jesteś brzydka i tyle i nikt cię nie chce nawet puknąć

Gość gość
to po co mnie przesladujesz? i po co swoja faje wrzucasz do neta?

Gość gość
trudno za pomoca wibratora i jakiegos chlopa z roksy wroce do tego tematu.

Gość gość
ja już od jakiegoś czasu stawiam na wibrator i dobrze mi z tym. Teraz zamówiłam taki lepszy na http://freetaboos.pl/ z firmy Orion bo chyba najlepsze są a co będzie dalej, życie pokaże :)

Gość we534534534
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... X Z czasem coraz więcej urządzeń posiada ukryte kamerki połączone z WIFI.