Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważne podejrzenia że nowa kobieta mojego byłego obdarza złym okiem nasze dziec

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić. Mam 2 dzieci z byłym mężem. Nie przeszkadzało mi to że zabierał je zawsze na weekendy czy w tygodniu. Sprawa się pokomplikowała od keidy ma nową kobiete w swoim zyciu. Dzieci za każdym razem jak wracają od nich sa jakies takie, inne. Zaczeły chorowac mimo że wczesniej nie chorowały. Często płacza bez pwoodu, wpadają w histerie z jakiś błahych powodów. Córka 5 lat, zaczęła w nocy się moczyć i krzyczeć przez sen. Nie wiem co robić. Rozmawiałam z byłym mężem ale on mówi ze wyolbrzymiam bo on cały czas jest z dziecmi więc ona sama z nimi nie zostaje. Jestem załamana, czy można złe oko jakoś odczynić albo zabezpieczyc się?

Gość gość
Idź się leczyć na nogi bo na głowę za późno :o

Gość gość
Jeżeli masz podejrzenia to proponuję jakąś czerwoną wstążkę dzieciom zawiązać na rękach, czerwone ubrania,

Gość gość
Moze to oszustka z kasyna co udaje orgazm po to by chlop silne mając doznania bronil ją zaciekle.Takie chore przypadki są czeste.Dlatego kuraror potrzebny jezeli chodzi o dzieci

Gość gość
Zacznij od kąpieli w czarcim zielu i do poduszki na których śpią dzieci dorzucić po pare gałązek świerku i ziela angielskeigo co by złe im nic nie zrobiło. Z czerwonym to dobre. Możesz też przed posłaniem ich do ojca przetrzeć im usta i oczy krwią menstruacyjną, to odgoni demony.

Gość gość
Ojciec chyba ćpa

Gość gość
Słuchaj na to jest tylko jeden sposob sprawdzony, przekazywany z pokolenia na pokolenie... Musisz przyrządzisz sobie wywar z kału i moczu i wymyć się w tym a na końcu go wypić. To zdejmie uroki z wszystkich z którymi jestes połączona poprzez więzy krwi...

Gość gość
Nie szukaj bzdur - to normalne, ze dzieci bardzo przezywaja pojawienie sie nowej kobiety w zyciu ich taty. Dawniej byla mama i tata, nawet jezeli mieszkali oddzielnie. Dzieci jakos sie z tym pogodzily (to na pewno zasluga was obojga) i zyly w tym ukladzie. Teraz nagle pojawia sie partnerka ojca, a wiec ktos obcy, na twoim miejscu przy nim - to olbrzymi stres dla dzieci i najprawdopodobniej powodem problemow dzieci jest stres i psychiczne obciazenia, a nie zadna czarna magia. Moze odwiedz psychologa, aby pomogl dzieciom te nowa sytuacje przerobic.

Gość gość
Prowadzę usługi odczarowań, ta kobieta koncertuje swoją złą energię i podaje ją w posiłkach. Bardzo groźna jest jajecznica podczas smażenia zabijamy nienarodzone dzieci kurcząt, wtedy otwiera się czakra śmierci, kobieta przez ten portal wprowadza przekleństwa chorób i zła. Odczarowanie polega na zebraniu odchodów członków rodziny których klątwa dotyczy po zaczarowanym posiłku. Skoro to się odbywa w weekend to zbieraj do środy. Odchody zabierz do lasu i namaluj nimi na drzewie mnie więcej taką twarz :) to symbol radości otwiera czakrę szczęścia. Czakrę szczęścia otwórz dla każdego z osobna kiedy skończysz skacz na jednej nodze i wypowiadaj takie słowa ważne! "klątwo złej kobiety odejdź w twarze uśmiechnięte nim to strawione zło zostanie zaschnięte" Powtarzaj obrzęd do skutku.

Gość gość
niektorzy to moja bardzo ubogie zycie, zeby tak sie wczuwac w bzdetne komentarze. Autorko pal biale świece w domu :), jesli brakuje szczescia zamontuj sobie dzwonki wietrzne :) pozdrawiam

Gość gość
Zawsze dawaj dzieciom coś czerwonego kiedy zostają u ojca. W czasie pełni po północy otwórz okno, zapal świece, wez garść soli, skoncentruj się na tej kobiecie i powiedz "Sól tobie w oczy a pomiotło w zęby, czego nam życzysz niech do ciebie wróci" i sypnij solą przez okno. Czekam na hejty ale ty się autorko nie przejmuj, to powinno pomóc.

Gość gość
Dzieci w rozbitej rodzinie, zaburzenia emocjonalne noczenie mocne a kretynka zamiast zająć sie dziećmi pisze o złym.oku, nosz kurwa. Żal dzieci.

Gość gość
Przetarcie dzieciom ust i oczu krwią z miesiączki powinno wystarczyć.

Gość gość
Kochana, postaw byłemu warunek, że dzieci mogą przebywać u niego TYLKO wtedy gdy jego kobiety nie ma w domu, niech ją wyśle do rodziców na weekend czy cokolwiek. Twardo tego zażądaj i tyle.

Gość gość
Wy sobie jaja robicie z tymi odpowiedziami? Czy to tak na serio ? Tu jest aż tyle pierdzielniętych mamusiek ? To niemożliwe. Z kim ja dyskutuję na innych tematch :O

Gość gość
ha ha najlepiej mi się podoba- przetrzeć dzieciom usta i oczy krwią menstruacyjną.... trzeba mieć chorą wyobraźnię... A tak naprawdę, to mam podobny problem. Wydaje mi się, że kobieta mojego byłego męża też rzuca uroki na moje dziecko... zresztą jest podobna o wiedźmy, taka czarna gruba z grubym głosem Chyba zastosuje te czary ze świecami i solą. A do autorki tematu - jeżeli dzieci mają takie objawy jak piszesz, to stanowczo zażądaj, aby widywały się tylko ze swoim ojcem, bez tej kobiety. Może to i nie są czary, ale jej obecność może źle wpływać na ich psychikę.